Florina Chintoan - ramane singurul pivot de meserie DEOCAMDATA, pentru Romania in Grupa C la CM Brazilia 2011 si se descurca excelent.

ROMANIA – CUBA 33-27 (20-14, 13-13) IN ETAPA 2 DIN GRUPA C A CAMPIONATULUI MONDIAL BRAZILIA! REZULTA CA ROMANIA A FACUT A DOUA REPRIZA LA EGALITATE CU MODESTA CUBA. MARCATOARELE ROMANIEI – MAI JOS! FARCAU SI ELISEI AU AVUT 100% PROCENTAJ AL REUSITELOR. CARTAS, AMARIEI, BABEANU SI VARZARU AU INSCRIS PRIMELE GOLURI PENTRU ELE LA ACEST MONDIAL. 73% ESTE PROCENTAJUL ECHIPEI NOASTRE IN ACEST MECI!

Desi meciul nu a pus probleme tricolorelor nici o clipa, selectionerul Radu Voina a fost total nemultumit de “angajamentul” fetelor si le-a certat rau la TO din ultimele 10 minute: “Va dati cap in cap in atac fetelor – va vede lumea in tara in timp ce va cert acum, ca altfel v-as fi zis mai multe!“. Capitanul Cristina Varzaru a anuntat tot la Dolce ca Oana Manea se simte mai bine si asta e imbucurator inaintea partidei cu Brazilia, mai ales ca diagnosticul pus initial nu s-a adeverit, iar pivotul nostru are doar o entorsa. Insa jocul nostru trebuie imbunatatit – a transmis extrema noastra. Declaratia cealaltei extreme – Ramona Maier facuta la Dolce Sport, imediat dupa partida – VIDEO: CLICK AICI!

Radu Voina – “Cuba a facut un meci bun, care ii motiveaza pentru partida viitoare. Pentru noi, a fost important sa obtinem victoria si speram sa fie mai bine in partidele viitoare.” a spus acesta conform ihf.info. Romania joaca maine cu Japonia de la 21:15, in ultima partida inainte de a intra in focurile duelurilor tari de la acest mondial. Joi intalnim Brazilia (23:45), iar vineri Franta (21:15), adversare ale tricolorelor pentru sefia in grupa, care se vor infrunta direct marti seara, de la ora 23:45!

Speram sa o avem si pe Ionela Galca Stanca pe CHAT, alaturi de voi, la comentariul confruntarii cu Brazilia – vedeti mai jos cand aflam exact!

Eurohandbal, impreuna cu vizitatorii care au scris pe chat de la debutul CM au discutat pe seama ocuparii locului final in grupa C, Verificati in ARHIVA CHAT-ului si exprimati-va parerea in Chestionarul pus la dispozitia vizitatorilor, in meniul vertical stanga.

Din discutiile “aprofundate” dintre administratorii site-ului nostru si vizitatori, s-au nascut comentarii cum ar fi mai bine pentru o avansare cat mai inlata in CM a tricolorelor. Din acestea reiese foarte clar ca Romania trebuie sa evite locul 2 la finalul acestei faze, deoarece este un loc care ar duce in sferturile de finala catre Rusia – probabil cea mai puternica de la acest mondial!

ROMANIA: Portari – PISLARU Ludmila Tereza 5/18 aparate 28%; TOLNAI Talida 8/22 36%; JUCATOARE – FARCAU Ramona Petruta 5g/5a 100%, VARZARU Cristina Georgiana 5/6 83, CHIRILA Oana Florica 5/6 83, BABEANU Elena Daniela 5/8 63, ARDEAN-ELISEI Neli Valentina 3/3 100, CHINTOAN Florina 2/2 100, TIVADAR Mihaela Maria 2/2 100, CUREA Iulia Vasilica 2/3 67, FIERA Adina Laura 2/4 50, AMARIEI Carmen Andreea 1/1 100, CARTAS Florina Carmen 1/4 25,

EXPRIMATI-VA SI VOI PAREREA DACA ESTE BINE SA LUPTAM PE “VIATA SI PE MOARTE” IN CELE MAI PUTERNICE PARTIDE DIN GRUPA – CELE CU FRANTA SI BRAZILIA! CARE CREDETI CA AR FI TRASEUL CAT MAI PROPICE CATRE FAZELE FINALE -COMENTATI IMPREUNA CU NOI PE CHAT! Alaturi de voi cei care iubiti handbalul, ar putea veni si Ionela Galca Stanca in functie de programul ales joi seara de la ora 23,45! Meciurile fiind pe Dolce, pivotul nostru ramas acasa datorita faptului ca este insarcinata, ne-a transmis telefonic ca este nevoita sa iasa cu colegele sa il urmareasca in oras. Insa a promis ca va da un raspuns ferm miercuri la pranz!