UPDATE: HC ODORHEI MERGE MAI DEPARTE IN EHF! Haslum HK vs HC Odorhei 33-33 in al doilea meci din Cupa EHF. Cu scorul general de 72-61, echipa noastra se califica mai departe in competitiile europene.

GALERIE FOTO DE LA PARTIDA FACUTA DE ALEX DIMA – MAI JOS!

Harghitenii sunt deja aproape de turul urmator, tinand cont ca returul se joaca duminica tot la Odorhei. Meciul de handbal dintre HC Odorhei şi Haslum HK (NOR) a contat pentru Cupa EHF, şi a fost unul foarte atractiv şi incitant. Deşi echipa gazdă a condus aproape tot meciul, prima repriză s-a terminat la egalitate, 21-21. Insa dupa pauza, apararea si portarii formatiei noastre au facut ca echipa oaspete sa nu mai reuseasca drumul spre gol decat de 7 ori, in toata repriza a doua! HC Odorhei a rupt partida in primele 10 minute ale reprizei secunde cand nu a incasat nici un gol si a inscris in schim 8 consecutive (29-21 39′)

Astfel Odorheiul s-a detaşat lejer de norvegieni şi a înscris gol după gol câştigând meciul cu scorul de 39-28 si asigurandu-si practic calificarea mai departe, chiar inainte de mansa 2, care se desfasoara maine de la ora 18:00.

Jucatorii Mihalcea 8g, Kuzmanoszki 7, Adomnicai 6, Tálas 5, Florea 4 au fost principalii marcatori pentru formatia noastra.Vagif Aliyev (AZE)  AZE  Alekper Aghakishiyev (AZE)  au fost arbitrii partidei, iar observator EHF UKR  Viktor Konoplyastyy  (UKR)

Sursa foto: alexdimaphoto.info