UPDATE: ENRGIA TG JIU – INTINI NOCI 37-28 FINAL, A FOST LIVE TEXT IN TIMP REAL PE CHAT! ECHIPA NOASTRA MERGE MAI DEPARTE IN CUPA CUPELOR DUPA 25-26 IN TUR. VEDETI MARCATORII SI EVOLUTIA SCORULUI PE RAPORTUL DE JOC (FOTO) – DE MAI JOS!

CUPA CUPELOR – Energia Tg Jiu are un singur gând: CALIFICAREA!

In tur la italieni, gorjenii au pierdut la limita 25-26. Spectatorii, rugaţi să vină în tricouri roşii sau albastre la meci! Ar fi o Premiera pentru echipa din orasul lui Brancusi, calificarea in tur superior de cupa cupelor. Declaratie antrenor Liviu Andries – mai jos!

Mai multe declaratii AUDIO cu seful judetului Ion Călinoiu si al galeriei – click aic:CLICK AICI!

Sute de baloane roşalbastre plus banere imense de încurajare pentru o atmosferă incendiară la meciul de Cupa Cupelor dintre Energia şi Noci. Suporterii Energiei vor să ajute la calificare formaţiei gorjene în premieră în următorul tur al competiţiei. Au de gând să pună o presiune mare pe umerii italienilor. Şefii galeriei fac apel la iubitorii handbalului să vină, sâmbătă, de la 6 seara, în Sala Sporturilor îmbrăcaţi cu tricouri roşii sau albastre.

Sampania nu e nici o problema o luam si o desfacem dupa partida. Cred ca o sa ne calificam mai departe, chiar daca am pierdut in tur, un meci pe care trebuia puteam sa il castigam, cred eu. Meciul pleaca de fapt ca de la 0-0 si chiar daca sunt probleme cu salariile, sper ca jucatorii sa inteleaga ca este o partida de cupe europene, iar pana la ora partidei, sper ca baietii sa aiba in cont macar banii pe septembrie!” a spus Presedintele Gore Popescu

Şeful judeţului merge să facă şi el galerie Energiei Pandurii. Est sigur de calificare. Ion Călinoiu pronostichează o victorie a gorjenilor la o diferenţă de 5 goluri.

Energia Pandurii caută prima calificare din istorie în primăvara europeană. Pentru asta elevii lui Andrieş trebuie să învingă sâmbătă la 2 goluri diferenţă echipa italiană, Intini Noci.

Liviu Andrieş:””Sper să ne mobilizăm şi să ne calificăm. Vor veni să-şi vândă scump pielea. Şansele de calificare au crescut la 60 % pentru noi. Jucăm acasă, băieţii vor să se califice, deci avem atuurile. Cu apărarea vom obţine calificarea. Noci nu ne mai poate surprinde cu nimic. Suntem pregătiţi de calificare”, a spus pentru ziarul local pandurul.ro acesta.

Pretul unui bilet este de 15 lei, abonamentele sunt valabile.
Cupa Cupelor – Turul 3, retur
Sambata, 3 decembrie 2011, ora 18:00
Energia Pandurii – Pallamano Intini Noci
Arbitri: Konstantinos Katsikis și Michalis Michailidis-Grecia
Delegat EHF: Zivan Stakic (SRB)

JOACA HANDBAL! cu Energia Tg.Jiu si www.radioinfinit.ro