U.Suceava s-a luptat cu Resita pentru o Cupa Challenge in 2008! Obiectivul acum - semifinala!

UPDATE: UNIVERSITATEA ISI ASIGURA CALIFICAREA DUPA 38 – 26 (18 – 13) CU BNEI HERTZELIYA! UPDATE 2: Victorie clara si in retur cu 32-22 a lui Univ. Suceava! 

Cred că am demonstrat că nu se pune problema calificării. Sper să fim sănătoşi şi să câştigăm partida de mâine. La pauză, toţi am stabilit că trebuie să jucăm mai bine, să mergem peste ei, pentru că nu vor reuşi să ţină ritmul cu noi“, a spus Razvan Gavriloaia, cel mai bun marcator al “studentilor” in meciul de azi cu 10 reusite.

—————————————-

Universitatea va debuta la sfarsitul acestei saptamani in noul sezon al Cupei Challenge la handbal masculin. Echipa suceveana va primi sambata si duminica, de la ora 11.00, vizita formatiei israeliene Bnei Hertzeliya, intr-o dubla mansa programata in sala Lps si care va conta pentru saisprezecimile de finala ale competitiei, informeaza colaboratorul gazetasv.ro. Partidele le puteti urmarii pe TVR 2.

Aflati in fata celei de-a treia aventuri pe plan european, “studentii” sunt increzatori ca vor depasi pasa proasta pe care o traverseaza in campionatul intern si vor reusi sa se califice in primavara europeana. “Ne asteapta o dubla dificila in compania echipei din Israel. Am vizionat doua meciuri jucate de ei in campionatul intern si au o echipa destul de puternica, cu doi-trei jucatori straini care ne vor pune mari probleme daca nu suntem atenti. Sper insa ca la ora jocurilor de sambata si duminica sa fim cu totii intr-o forma sportiva cat mai buna, sa trecem peste momentele mai dificile pe care le traversam si sa ne calificam in primavara europeana”, a declarat experimentatul portar al gazdelor – Iulian Andrei, intr-o conferinta de de presa.

Mai multe declaratii cu Bogdan Soldanescu, Adi Mitrea si Razvan Gavriloaia – CLICK AICI!

Pana joi la amiaza, s-au vandut doar 150 de bilete din cele 800 scoase la vanzare pentru dubla cu Bnei.

Obiectivul echipei locale de handbal în Cupa Challenge, calificarea în semifinale, pare greu de realizat în acest moment. Inclusiv jucătorii admit că sunt şanse mici ca Universitatea să ajungă în careul de aşi al competiţiei.

Israelienii de la Bnei Hertzeliy au ajuns in 24 seara la Suceava. Adversarii Universitatii din Cupa Challenge au venit cu avionul pana la Bucuresti, de unde au fost preluati de autocarul clubului sucevean.  “Suceava porneste cu prima sansa in cele doua meciuri, in primul rand pentru ca joaca acasa. Noi vom da totul pentru a castiga. Este prima noastra experienta in Cupa Challenge si din acest motiv am acceptat sa jucam ambele meciuri in Romania. Cunosteam o parte dintre jucatorii Sucevei, dar am inteles ca acum aveti o echipa schimbata. Chiar daca Suceava nu se mai afla printre primele echipe din clasament, campionatul Romaniei este superior celui din Israel si suntem constienti ca vom avea o misiune foarte grea”, a declarat antrenorul oaspetilor, sârbul Dusko Milinovic.

Dubla confruntare dintre Universitatea Suceava si Bnei Hertzeliya sunt transmise in direct de postul national TVR 2. Cele doua jocuri vor fi arbitrate de o brigada din Serbia, formata din Marco Boricic si Dejan Markovic, in vreme ce grecul Antonis Hadjinikolaou a fost delegat ca observator.

JOACA HANDBAL cu gazetasv.ro si Univ. Suceava