UPDATE: CS CARAS SEVERIN – SPARTAK VARNA 42-23 FINAL! Calificare obtinuta deja de resiteni, dupa prima mansa!

Echipa pregătită de Gligore Czari a întâlnit un adversar modest, care, deşi se află pe primul loc în campionatul Bulgariei, a dat o replică slabă, astăzi, la Sala Polivalentă. Astfel că formaţia cărăşeană a trecut din start la conducere şi s-a distanţat tot mai mult pe tabela de marcaj. Mingea a circulat cu uşurinţă pe trasee exersate mereu la antrenamente, iar balanţa a înclinat rapid în favoarea echipei din Caraş-Severin. Mult mai pragmatici, elevii lui Gligore Czari au fructificat contraatacurile, dar au şi ratat din situaţii de unu la unu cu portarul. Oricum, o victorie facilă şi liniştitoare pentru returul de la Varna, însă antrenorul Gligore Czari îndeamnă la precauţie şi nu se vede deja calificat în turul următor.

Pentru Clubul Sportiv Caraş-Severin au jucat în meciul de astăzi Cristian Antonaru, Cristian Ionescu – Tudor Marta (care a marcat 8 goluri), Adrian Petrea (6), Eremia Pîrîianu (6), Florin Cuciula (5), Ilie Vaidasigan (3), Adrian Tucanu (3), Tiberiu Popovici (3), Mihai Rohozneanu (2), Nicuşor Negru (1), Marius Grozăvescu (1), Atila Eros (1), Florin Ciubotariu (1), Alexandru Vulpe (1), Roland Czari. De la formaţia bulgară, principalii marcatori au fost Nikolay Nikolov (7 goluri), Veselin Stankov (6 goluri).

Returul este programat sâmbătă, 3 decembrie, de la ora 17.30, la Varna.

——————————————————————————————————————————————————————————————————

Clubul Sportiv Caraş-Severin va juca sâmbătă, 26 noiembrie, de la ora 12, cu Spartak Varna, în prima manşă a turului al treilea al Cupei Challenge – LIVE DIGI SPORT 2. Declaratie antrenor Czari – mai jos!

Aproape de finalul unui tur de campionat cu puţine satisfacţii, Club Sportiv Caraş-Severin speră să se revanşeze faţă de suporteri, printr-o comportare cât mai bună pe plan european. În actualul sezon, handbaliştii cărăşeni debutează în Europa în turul trei al Cupei Challenge, o competiţie în care au triumfat de trei ori, în 2007, 2008 şi 2009, când echipa se numea UCM Reşiţa şi era antrenată de Aihan Omer.

Adversarii formaţiei Club Sportiv Caraş-Severin sunt bulgarii de la Spartak Varna. Deşi informaţiile despre echipa bulgară sunt puţine, tehnicianul reşiţean, Gligore Czari, şi-a făcut temele. Principalul reşiţenilor speră ca elevii săi să reuşească încă din primul tur o diferenţă confortabilă, care să le permită sa abordeze mai relaxaţi meciul din Bulgaria.

Din lotul cărăşenilor, indisponibil este Sebastian Pârvan, care se reface după o intervenţie chirurgicală şi va reveni, probabil, în ianuarie. Cu uşoare probleme de sănătate se confruntă Adi Tucanu şi Ilie Vaidasigan, însă Gligore Czari speră ca ei să fie refăcuţi până la ora jocului de sâmbătă.

“Ne dorim foarte mult să accedem în optimi şi să ne asigurăm califcarea chiar din manşa tur” a conluzionat antrenorul carasenilor – Gligore Czari.

Manşa tur a dintre CS Caraş-Severin şi Spartak Varna va avea loc sâmbătă, 26 noiembrie, de la ora 12, la Sala Polivalentă din Reşiţa, şi va fi condusă de o brigadă de arbitri din Croaţia, Tomislav Cindric şi Robert Gonzurek. Delegat EHF: Vlado Pendic.

Biletele pentru partida tur s-au pus în vânzare începând de joi. Pentru abonaţi, biletele se găsesc la sediul clubului reşiţean, Bd. A. I. Cuza, vineri, între orele 9:00 şi 16:00. Biletele care nu se vor epuiza până vineri după-amiază, vor fi puse în vânzare la Sala Polivalentă, sâmbătă, între orele 9:00 şi 12:00. Preţul unui bilet este de 10 lei.

Returul dublei întâlniri cu Spartak Varna se va disputa pe data de 3 decembrie, în Bulgaria.

JOACA HANDBAL! cu www.arenabanateana.ro – Sursa ta zilnică de informaţii. Sport din Banat