Cea mai iubita Nationala a Romaniei - echipa feminina de handbal pleaca la Mondiale!

UPDATE: ROMANIA S-A PREZENTAT AZI INAINTEA PLECARII SPRE CM BRAZILIA. VIDEO cu Mesajul Cristinei Varzaru – Capitan al tricolorelor, adresat romanilor inainte de Mondialele din Tara Cafelei si prezentarea tricoului de joc oficial (sursa Digi Sport): CLICK AICI!

EUROHANDBAL VA INVITA SA VA APRECIATI VALORILE! VA OFERIM IN PREMIERA NATIONALA – PROMO AUDIO SENZATIONAL, PRIVIND NATIONALA FEMININA SI SPECTACOLUL CE URMEAZA SA IL OFERE SI LA MONDIALELE DE HANDBAL DIN BRAZILIA 11!

Federatia Romana de Handbal va face cunoscut ca reprezentativa de handbal senioare este gata pentru decolarea spre Campionatul Mondial din Brazilia, competitie ajunsa la cea de-a XX-a editie – VINERI ORA 14:00 – LIVE DIGI SPORT 3!

TRANSMITETI UN MESAJ DE INCURAJARE TRICOLORELOR, PE CHAT!

Este un motiv intemeiat pentru ca tricolorele, cat si staff-ul tehnic, sa fie prezentate presei, cat si partenerilor si sponsorilor federatiei. Evenimentul va avea loc pe 25 noiembrie, incepand cu ora 14:00, la Rin Grand Hotel Vitan, Sala Strassbourg, etajul 13.

Tricolorele Amariei şi Lecuşanu se întorc la Sao Paulo după 16 ani! Două dintre fetele care vor traversa Atlanticul au amintiri cât se poate de plăcute din Brazilia. Jucatoarea Carmen Amariei şi managerul echipei, Narcisa Lecuşanu, au câştigat titlul mondial la junioare, acum 16 ani, chiar în „Ţara Cafelei”! Emotiile noastre cresc pe masura ce ne apropiem de starul acestui turneu final. O Romanie intreaga asteapta iar spectacolul pe care fetele noastre din nationala de handbal feminin il ofera peste tot in lume! Vin iarasi meciuri tari, primul cu Franta si toata lumea isi pune din nou sperante in tricolore ca ne pot duce “sus” in topuri, in aceasta lume. Insa la greu si la esec nu stim inca sa le respectam. Sau, oare? incepem sa invatam?!

PREMIERA “JOACA HANDBAL!” – NOI STIM SA NE RESPECTAM VALORILE! SINGURUL PORTAL CARE LANSEAZA PROMO AUDIO PENTRU CEA MAI IUBITA NATIONALA A ROMANIEI SI PARTICIPAREA ACESTEIA, LA CAMPIONATUL MONDIAL DE HANDBAL FEMININ BRAZILIA 2011!

Cu ocazia acestei Conferinte de presa pentru plecarea oficiala a tricolorelor spre Mondiale, eurohandbal.ro va prezinta un SUPER PROMO AUDIO, un mesaj de promovare si apreciere a valorilor sportive romanesti prin handbal, PROMO care anunta un nou spectacol al celei mai de succes Nationale a Romaniei – cea de handbal feminin, la Campionatul Mondial Brazilia 2011. Trecut, prezent si ganduri de viitor la JO sub tricolor, emotii fantastice, lacrimi de durere, daruire si lupta pana la capat, spirit de echipa, pielea de gaina, inima cat un purice si in final explozie!, lacrimi de fericire si extaz! Spectacol oferit doar de handbalul romanesc, care inseamna si dupa un an de zile, o imensa performanta pentru Romania de azi  – pusa de noi la dispozitia dumneavoastra, in doar 148 secunde! De aceea consideram, asa cum spunea si selectionerul Voina, in interviul de plecare la Mondiale pe care n-i la oferit in exclusivitate, ca trebuie sa ne respectam valorile mai mult! AUDIO EXCLUSIV, ASCULTATI MESAJUL NOSTRU EMOTIONANT – MAI JOS:

TREZESTE-TE ROMANIA! “JOACA HANDBAL!” CU SPORTUL DE ECHIPA NR.1 !

[media id=117 width=320 height=140]

(cu multumiri comentatorilor TVR pentru atmosfera surprinsa exceptional)

FITI SI VOI ALATURI DE TRICOLORE LA ACEST NOU SPECTACOL DE LA CM BRAZILIA 2011!

TRANSMITETI UN MESAJ DE INCURAJARE PE CHAT-UL NOSTRU!

LOTUL ROMANIEI PENTRU MONDIALELE DIN BRAZILIA (Anuntat in Premiera pentru Romania de eurohandbal.ro pe CHAT)
cuprinde 18 jucatoare si este format din: Talida Tolnai, Tereza Pâslaru, Denisa Dedu (portari), Valentina Ardean-Elisei, Iulia Curea, Oana Manea, Florina Chintoan, Carmen Cartaş, Carmen Amariei, Adina Fiera, Eliza Buceschi, Mihaela Tivadar, Aurelia Brădeanu, Cristina Vărzaru, Adriana Nechita, Ramona Farcău, Daniela Băbeanu şi Oana Chirilă – jucatoare de camp.

Precizam ca Mediafax-ul preluat de cele mai multe ziare din tara, a postat in lot gresit pe Amalia Busuioceanu in loc de Daniela Babeanu, insa raportul de joc de dupa partida cu Serbia de la Trofeul Carpati (foto), a aratat exact ce a declarat selectionerul si ce am publicat noi in Premiera pentru Romania.