Capitanul Toma vrea Constanta ca o echipa cu Skopje!

UPDATE: HCM CONSTANTA – METARULG SKOPJE 20-19 (9-12)! Csepreghi inscrie in ultima secunda pentru dobrogeni, in conditiile in care echipa noastra avea 2 jucatori eliminati, iar oaspetii unul. Stavrositu a intrat in locul lui Stanescu cu tricou de portar, la ultimul atac si campioana noastra a reusit sa inscrie golul care le aduce primele puncte in Liga Campionilor in acest sezon. VIDEO – ULTIMUL MINUT DRAMATIC: CLICK AICI PENTRU FINALUL DE INFARCT!

HCM Constanţa nu mai are decît varianta victoriei, joi, în meciul cu Metalurg de la Buzău, pentru a spera, în al doisprezecelea ceas, la o calificare în optimile de finală. ale Ligii Campionilor.

Putem să ne calificăm şi o vom face, vă promit!”, spune cel mai optimist dintre jucătorii HCM-ului, macedoneanul Branko Angelovski. Pentru a-şi atinge obiectivul, campionii României trebuie să câştige 4 din următoarele 5 meciuri!

Daca vom fi cu adevarat o echipa si nu vom mai juca mai mult individual, cu concentrare pe durata celor 60 minute, atunci avem sanse bune sa castigam”, spune unul dintre jucătorii de legenda ai HCM-ului, Laurentiu Toma.

HCM Constanţa mizează astfel, pe o schimbare de atitudine mâine seară, la Buzău, în meciul cu Metalurg Skopje, pentru a obţine primele puncte în Liga Campionilor. „Nu avem cu ce să îi mai surprindem. O apărare agresivă şi un atac eficient sunt cheia succesului” a rezumat si Alexandru Csepreghi. In vreme ce antrenorul Constantin Stefan isi motiveaza elevii pentru un joc plin de daruire si face apel si la public.

Sper ca la Buzău să facem un joc în atac cât mai bun. Am repetat în ultimele zile anumite scheme pentru a reuşi să ajungem mai repede în poziţii de finalizare. Este un joc crucial şi trebuie neapărat să câştigăm pentru a mai spera la calificare. Pentru mine este greu să-mi imprim stilul după doar câteva antrenamente cu echipa, dar voi încerca să le dau jucătorilor încredere şi curaj pentru că le lipsesc aceste lucruri. Sper să fim mai inspiraţi la finalizare“, a declarat antrenorul Constantin Ştefan.

HCM mizează pe o sală plină la Buzău, în tentativa de a obţine prima victorie în actualul sezon al celei mai importante întreceri continentale. O victorie în faţa formaţiei macedonene ar readuce campioana României în lupta pentru un loc în faza superioară a Ligii Campionilor, cred cu tarie dobrogenii.

JOACA HANDBAL! cu Neptun TV si HCM Constanta