Clubul Sportiv Caraş-Severin a trecut pe lângă două puncte importante în deplasarea de la Ploieşti. Handbaliştii cărăşeni au obţinut doar un rezultat de egalitate, 26-26, într-un meci pe care nu aveau voie să-l piardă. In week-end carasenii debuteaza iar in Challenge Cup-ul care le-a adus atatea satisfactii, cu Varna din Bulgaria

VIDEO cu finalul incendiar de la partida – CLICK AICI!

Antrenorul Gligore Czari era mâhnit după acest egal, pe care îl consideră un eşec. Finalul meciului nu a fost gestionat cum trebuie de elevii săi şi cărăşenii puteau chiar să plece înfrânţi de la Ploieşti. Doar un punct nu înseamnă prea mult pentru o grupare sportivă care încearcă să reajungă acolo unde a fost nu demult fosta UCM Reşiţa. Deocamdată, CS Caraş-Severin este o echipă de pluton, cu jucători blazaţi, care sunt o umbră a ceea ce a fost cândva super echipa UCM, care câştiga trofeu după trofeu şi era foarte aproape să intre în istoria handbalului masculin românesc, fiind creditată cu cele mai mari şanse la titlul naţional în urmă cu doar un an. Reconstrucţia este greoaie, urcuşul tot mai anevoios, acum ne uităm de jos în sus în clasament, şi pare un drum atât de lung până acolo, la vârf.

Principalii marcatori ai formaţiei cărăşene în partida cu CSM Ploieşti: Petrea 8, Pîrîianu 5, Marta 4, Vaidasigan 3, Rohozneanu 3, Ciubotariu 3.

Pentru CS Caraş-Severin urmează o săptămână plină de antrenamente, iar la finalul acesteia va fi prima manşă a optimilor Cupei Challenge, cu bulgarii de la Spartak Varna, meci programat sâmbătă, 26 noiembrie, de la ora 12, la Sala Polivalentă din Reşiţa.

“JOACA HANDBAL!” cu www.arenabanateana.ro – Sursa ta zilnică de informaţii. Sport din Banat