Capitanul Cristina Varzaru ridica Trofeul Carpati 2011 (a 35-a editie) pentru Romania, inainte de CM Brazilia 11!

ROMANIA CASTIGA TROFEUL CARPATI DUPA 37-18 (22-8) CU SERBIA IN ULTIMA PARTIDA DE LA SEVERIN!

UPDATE – DUPA FOTO REPRIZA II AVETI SI FOTO CU PREMIEREA ECHIPELOR! TALIDA TOLNAI – primeste premiul celui mai bun portar al turneului (vezi foto)!

UPDATE 2: Radu Voina a anuntat corespondentului nostru ca toate fetele trecute in partida cu Serbia pe Raportul de joc (vezi foto cu raportul mai jos), vor face parte si din cel care se va deplasa la Sao Paulo (BRA), mai putin Gogorita ( 19-a trecuta pe raport). Astfel, LOTUL ROMANIEI PENTRU MONDIALELE DIN BRAZILIA (anuntat in premiera pentru Romania de eurohandbal.ro pe CHAT!) cuprinde 18 jucatoare si este format din: Talida Tolnai, Tereza Pâslaru, Denisa Dedu (portari), Valentina Ardean-Elisei, Iulia Curea, Oana Manea, Florina Chintoan, Carmen Cartaş, Carmen Amariei, Adina Fiera, Eliza Buceschi, Mihaela Tivadar, Aurelia Brădeanu, Cristina Vărzaru, Adriana Nechita, Ramona Farcău, Daniela Băbeanu şi Oana Chirilă – jucatoare de camp. Mediafax-ul preluat de mai multe ziare din tara a postat in lot pe Amalia Busuioceanu, insa raportul de joc ne arata exact ce a declarat selectionerul.

EXCLUSIV Premiera pentru Romania – GALERII FOTO de la toate partidele Romaniei la Trofeul Carpati – cu sprijinul HOTEL FLORA (Dr.Tr.Severin), le aveti pe site, publicate in 2 calupuri: la PAUZA si FINAL!

Fetele noastre au castigat Trofeul la golaveraj in fata Serbiei si a Ungariei, toate trei echipele avand cate 4 puncte in clasament! Ungaria – Serbia 33-37 in partida de sambata, dupa Romania – Ungaria 33-35 disputat vineri! Romania, Serbia si Ungaria au invins fiecare reprezentativa Macedoniei, cea de-a patra formatie prezenta la Trofeul Carpati!

Tricolorele au aratat pofta de joc inca din debutul partidei, punand 10 goluri diferenta pe tabela fata de sarboaice inca din min.18: 14-4! Apărarea şi contraatacul, par principalele atuuri ale Nationalei noastre dupa aceasta partida, mai ales ca la pauza tricolorele conduceau cu un neverosimil 22-8. “JOACA HANDBAL!” – Cea mai spectaculoasa faza a partidei, a fost realizata de extrema Valentina Ardean Elisei, care a reusit în minutul 20, dintr-o aruncare de la margine a Romaniei, chiar din apropierea porţii Talidei Tolnai, sa inscrie un gol aplaudat in picioare de severineni – public ce a umplut in aceste 3 zile de competitie, Sala Sporturilor din localitate!hotel flora - dr.tr. severin

Marcatoare România – Elisei 6 goluri, Farcău 5, Chirilă 4, Chintoan 5, Fiera 4, Manea 3, Vărzaru 3, Brădeanu 2, Curea 2, Nechita 2, Buceschi 1. Au mai jucat Cartas, Babeanu, Amariei si Tivadar si portarii Tolnai, Paslaru si Dedu.

“JOACA HANDBAL!” CU HOTEL FLORA – DR.TR.SEVERIN, LOCATIA DE TURISM CARE ASIGURA LINISTEA NATIONALEI FEMININE A ROMANIEI INAINTE DE CM BRAZILIA 2011 (hotel_flora@yahoo.com, tel. 0252-333.115). HOTEL FLORA partener eurohandbal.ro in promovarea Trofeului Carpati 2011!

GALERIE FOTO: ROMANIA – SERBIA la Trofeul Carpati 2011, Repriza II si Premierea (update in galeria foto) – mai jos!