Mihai Popescu poate fi din nou cheia succesului pentru dobrogeni!

UPDATE: DIGI NE UIMESTE – DIN NOU! Cu 3 programe de sport la dispozitie, HC Metalurg – HCM Constanta, in Liga Campionilor, e doar de la 23:30 pe Digi Sport 1. HCM poate da lovitura, iar Digi scapa exact acest meci, datorita regelui cazut de pe tron! HAI HCM! Partida nu este IN DIRECT de la 21:00 nici pe ehftv.com! Multumim Digi! Insa noi am gasit VIDEO – comentam impreuna de la 21:00 LIVE TEXT in timp real AICI pe CHAT! VIDEO Metalurg SKOPJE – HCM CONSTANTA: CLICK AICI!

PARTIDA DE TOTUL SAU NIMIC PENTRU CAMPIOANA, ARBITRATA DE Jens Nybo (DEN)   Leif Poulsen (DEN). Gazdele sunt pozitionate foarte bine in clasament unde au acumulat 5p, in vreme ce dobrogenii viseaza la primele puncte intr-o confruntare poate mai dificila decat toate de pana acum in LC! Jucatorul lui Metalurg – Mojsovski Naumce (centru – 187 cm, 92kg, 31 ani) este al doilea marcator al Ligii Campionilor in acest moment cu 32 reusite in total in cele 5 etape scurse! In fata lui se afla doar Lazarov Kiril cu 35 goluri inscrise pentru Atletico Madrid si care este tot macedoneean!

VIDEO – JOACA HANDBAL! spectacol oferit de Metalurg in fata valorosului Cimos Koper 28-23: CLICK AICI!

Noul antrenor al HCM-ului, Constantin Ştefan, crede că o radiografie completă a adversarului poate fi cheia unui succes la Skopje. Constănţenii au ajuns azi-noapte în capitala Macedoniei şi n-au pierdut timpul pînă la antrenamentul oficial, programat în această după-amiază. I-au studiat în amănunt pe cei de la Metalurg înaintea meciului pe care îl vor disputa mâine seară, de la ora 21.00, în grupa C a Ligii Campionilor.

“O discutie interactiva cu jucatorii, care au disecat intre ei jocul adversarului pe video. Speram sa facem un joc bun maine seara, sa fim determinati si sa aducem primele puncte in Liga Campionilor” a spus Constantin Stefan, noul antrenor al HCM-ului, care debuteaza in Liga Campionilor.

“În acest moment, Metalurg este de fapt mai puternica decât adversarul său. Cu toate acestea, in sport, nu întotdeauna echipa mai puternică a castigat, deoarece de multe ori motivatia de moment şi inspiraţia unora dintre jucatori sau de echipa da victoria.” atentioneaza site-ul oficial al gruparii macedoneene. Acesta mai mentioneaza ca HCM nu este deloc o echipa slaba si ca vine motivata pentru o victorie, care i-ar ajuta pe dobrogeni sa vada luminita de la capatul tunelului, precizand ca altfel, orice sansa de calificare mai departe in Liga Campionilor, se sfarseste pentru echipa noastra. ” Campioana Romaniei este într-o poziţie disperata, astfel ca va încerca să aprindă o licarire de speranta, aici la Skopje! Metalurg este din nou la o răscruce de drumuri. Până în prezent, s-a situat întotdeauna pe direcţia cea bună!”.

Campionii României au intrat direct în atmosfera meciului cu Metalurg Skopje. Constantin Ştefan şi-a convocat jucătorii la o şedinţă video înaintea prînzului pentru a elimina cît mai multe necunoscute înaintea meciului de mâine seară.

Toma şi compania au stat cu ochii preţ de o oră pe campionii Macedoniei, care alcătuiesc o formaţie redutabilă sub bagheta celebrului Lino Cervar, omul care a condus Croaţia la titlul mondial şi gloria olimpică.

Victoriile cu Cimos Koper şi Wisla Plock i-au pus deja în gardă pe campionii României, conştienţi că pe terenul lui Metalurg îi va aştepta un adevărat Infern. Fără puncte după 4 etape, HCM Constanţa este obligată să joace însă la victorie pentru a mai spera la o calificare în optimile Ligii Campionilor.

In vreme ce de la noi Stamate (pe care l-au si mentionat ex-yugoslavii cu 208 cm! ca fiind cel mai periculos de la noi) in continuare nu poate ajuta campioana noastra, dupa cate se pare si in taba adversa sunt ceva probleme medicale cu Batinovic Damir (CRO)Markovic Zarko (MNE) care nu sunt 100% apti, deşi, probabil vor juca! primul dintre ei a fost afectat de o viroza in aceasta saptamana, informeaza in incheiere site-ul clubului din Skopje.

“JOACA HANDBAL!” cu HCM Constanta si NEPTUN TV