Radu Voina

EXCLUSIV: SELECTIONERUL ROMANIEI – RADU VOINA A STAT DE VORBA CU EUROHANDBAL ROMANIA LA TR. SEVERIN DESPRE PREGATIREA CM BRAZILIA PRIN TROFEUL CARPATI! “GENTLEMAN-UL” ESTE IN DEOPOTRIVA SI SUPARAT PE ANUMITE LUCRURI DIN FENOMEN APARUTE IN ULTIMUL TIMP, DAR SI MANDRU DE FETELE SALE! CONCENTRAREA ISI FACE DEJA SIMTITA PREZENTA…GANDUL ZBOARA SPRE CAMPIONATUL MONDIAL DIN BRAZILIA SI CELE DOUA OBIECTIVE ALE LUI, CHIAR INAINTE DE TROFEUL CARPATI! PENTRU SELECTIONER TURNEUL FINAL A INCEPUT DEJA DEOARECE TREBUIE SA ALEAGA LOTUL PENTRU BRAZILIA! VOM REVENII CU INTERVIUL REALIZAT DESCHIS, LIBER, CU ELEMENTELE LUI EXCEPTIONALE, NESTIUTE DESPRE ROMANIA SI FETELE DE LA OLTCHIM!

LOVITURA DE TEATRU! Daca Vizitiu nu isi revine in 14 zile, ea nu poate evolua la CM Brazilia cu masca de protectie pe fata, in urma fracturii cu care s-a ales la nas in meciul cu Itxako! Regulamentul turneului final impus de Federatia Internationala de Handbal, NU ii permite acest lucru, ne-a comunicat selectionerul! Asigurari  medicale insa – exista, iar Voina mizeaza pe dorinta extraordinara a jucatoarei care nu se plange si strage din dinti! Astfel ca Patricia este inca in stand by in lotul tricolor!   

In functie de refacerea sau nu a lui Vizitiu, Radu Voina pare decis asupra a 10 jucatoare care vor face deplasarea la Sao Paulo! Din restul de 10 jucatoare  incluse in lotul deplasat la Severin pentru Trofeul Carpati, antrenorul Romaniei trebuie sa aleaga inca 8! Stati aproape de noi pentru a afla care sunt cele 10 jucatoare sigure de mondiale, dar si ce crede selectionerul ca trebuie sa faca in alegerea care ii mai ramane   – doar pe eurohandbal.ro!hotel flora - dr.tr. severin

La Trofeul Carpaţi, antrenorii Radu Voina şi Luminiţa Huţupan se vor baza pe următoarele jucătoare: Talida Tolnai, Tereza Pâslaru, Denisa Dedu (portari), Valentina Ardean-Elisei, Iulia Curea, Oana Manea, Florina Chintoan, Carmen Cartaş, Carmen Amariei, Adina Fiera, Eliza Buceschi, Cristina Zamfir, Mihaela Tivadar, Aurelia Brădeanu, Amelia Busuioceanu, Cristina Vărzaru, Adriana Nechita, Ramona Farcău, Daniela Băbeanu şi Oana Chirilă.

HOTEL FLORA (youtube) partener eurohandbal.ro in promovarea Trofeului Carpati 2011!

“JOACA HANDBAL!” CU HOTEL FLORA – DR.TR.SEVERIN, LOCATIA DE TURISM CARE ASIGURA

LINISTEA NATIONALEI FEMININE A ROMANIEI INAINTE DE CM BRAZILIA 2011.

PROGRAM: România va juca la Trofeul Carpaţi cu Ungaria (vineri, 18 noiembrie, la ora 19.00), Macedonia (sâmbătă, 19 noiembrie, la 16.00) şi Serbia (duminică, 20 noiembrie, la 13.00). Primele două meciuri vor fi transmise la Digi Sport 3, iar ultimul la Digi Sport 2.

Pentru al doilea an consecutiv, Sala Polivalentă din Drobeta Turnu Severin va găzdui „Trofeul Carpaţi” la handbal feminin., ajuns la editia a 44-a. Competiţia de la malul Dunării va avea loc în perioada 18-21 noiembrie, după care echipa naţională a României va participa la Campionatul Mondial din Brazilia.  

FRH a stabilit ca „Trofeul Carpaţi” la handbal fe­minin să se dispute în Drobeta-Turnu-Severin şi în acest an. Dacă în 2010, la tra­diţionalul turneu de verificare, au fost invitate Ucraina, Mace­donia şi Polonia, la ediţia cu numărul 44 vor lupta pentru trofeu Ungaria, Serbia şi Mace­donia, alături de echipa naţio­nală a României. „Deşi în 2011 s-au inaugurat în ţară mai multe săli de sport, Severinul a primit şi în acest an dreptul de organizare a Trofeului Carpaţi la handbal feminin. Actuala ediţie e mult mai puternică prin par­ticiparea Ungariei. Cu spri­jinul Primăriei Drobeta-Turnu-Se­ve­rin, vom avea din nou la noi în oraş handbal de nivel euro­pean”, a spus Tanţa Florescu, administratorul Polivalentei de 1800 de locuri.

Programul României  la Mondiale: 3 decembrie: Tunisia, 5 decembrie: Cuba, 6 decembrie: Japonia, 8 decembrie: Brazilia, 9 decembrie: Franţa. *Meciurile vor fi transmise pe TVR 1 şi DolceSport

Afis Trofeu Carpati 2011 - Eliza Buceschi 18 ani - Romania Feminin