Declaratii ale reprezentantilor cluburilor ce au fost prezenti la Tragerea la sorti de la Viena din Grupa Oltchimului! Declaratii Tone Tiselj, antrenor RK Krim Mercator (SLO); Predrag Boskovic, Preşedintele lui Buducnost Podgorica (MNE); Preşedintele clubului Oltchim Râmnicu Vâlcea, Petre Berbecaru; Thierry Weizman, preşedintele Metz Handbal (FRA); Bogdan Diculoiu, sport managerul CS Oltchim Rm. Vâlcea (ROU)mai jos!

Predrag Boskovic, Preşedintele lui Buducnost Podgorica (MNE): “În opinia mea, ambele grupe sunt la fel de tari. În grupa noastra Oltchim a avut doar o infrangere  în cadrul primei faze. Aceasta este o grupa foarte grea, dar mergem cu siguranta la victorie in grupa … si spre calificarea pentru semi-finale, dintr-o pozitie cat mai buna.”

Preşedintele clubului Oltchim Râmnicu Vâlcea, Petre Berbecaru, a declarat după tragerea la sorţi a grupelor principale ale Ligii Campionilor la handbal feminin, efectuată astăzi, la Viena, că gruparea olteană se va califica fără probleme în faza semifinalelor competiţiei! Oficialul clubului din Rm. Vâlcea a mărturisit că “Este exact cum ne-am dorit. Ne vom califica şi, în plus, vom putea evita şi pe Buducnost în semifinale. Noi şi campioana din Muntenegru vom merge în penultimul act al competiţiei, aşa cred. Este anul nostru, am mai spus-o şi o repet. Şi programul ne avantajează, putem rezolva calificarea rapid. Cred că în ultima etapă, atunci când noi vom juca la Podgorica, se va mai pune, eventual, problema formaţiei care va termina pe primul loc al grupei“, a spus acesta conform Adevarul.ro.

Tone Tiselj, antrenor RK Krim Mercator (SLO): “Suntem fericiţi, aceasta este o grupa bun, cu adversari interesanti, de la care se asteapta  de meciuri de înaltă calitate! Am prieteni foarte buni, atât la Buducnost cat şi la Vâlcea, astfel ca va fi special pentru mine să joc împotriva lor. Ambele sunt foarte puternice ca şi cluburi si echipe, deoarece acestea au construit o entitate foarte puternică de o lungă perioadă de timp. De asemenea, Metz sunt o echipa puternica, cu o mulţime de jucătoare franceze ale echipei nationale… Krim este un proiect destul de tanar, dar cred că suntem suficient de puternici pentru adversari

Thierry Weizman, preşedintele Metz Handbal (FRA): “Suntem foarte fericiti ca se pare că am avut foarte mult noroc – fiecare echipa a vrut să joace împotriva noastră astăzi, suntem aici pentru a invata şi nu avem absolut nimic de pierdut. Toţi adversarii sunt echipe mari…,  Daca am fi fost traşi în alta grupa nu ar fi fost nici-o diferenţă. Vom da tot ce avem mai bun… “

Bogdan Diculoiu, sport managerul CS Oltchim Rm. Vâlcea (ROU):Din această etapă a Ligii Campionilor EHF, începe cu adevărat , concursul puternic. Au ramas doar marile echipe, astfel ca este nevoie de concentrare deplină pentru a lua puncte! Obiectivul nostru principal in acest sezon este de a ajunge în finală, şi pe acest parcurs noi sperăm să producem jocuri deosebite si un show bun. Toate echipele au sansa lor în grupa, dar cred că vom merge in semifinale, împreună cu Buducnost.

PROGRAM OLTCHIM IN GRUPELE PRINCIPALE ALE LIGII CAMPIONILOR (4 februarie – 10 martie). Campioana noastra va intalnii in ordine pe Krim Ljubliana (deplasare), Metz (acasa), Buducnost(a), Metz (d), Krim Ljubliana (a), Buducnost (d), partidele avand loc in 6 saptamani consecutiv!