P.Vizitiu - golgetera a Oltchimului in LC, FRACTURA NAZALA - nici nu concepe sa piarda CM BRA 2011!

MARTI LA VIENA, A AVUT LOC TRAGEREA LA SORTI A GRUPELOR PRINCIPALE ALE LIGII CAMPIONILOR! ACEASTA A FOST LIVE TEXT PE CHATUL EUROHANDBAL.RO!

Din cele trei variante posibile prezentate de Eurohandbal Romania, echipa noastra campioana a fost alesa de sorti sa evolueze in GRUPA 2. Aceasta are urmatoarea componenta: Oltchim, Buducnost, Krim Mercator, Metz Handball!  GRUPA 1: Gyor, Larvik, Itxako si FC Midtjylland. Se poate spune ca am evitat granzii Gyor si Larvik, insa aproape sigur ne vom intalnii , in cazul fericit al calificarii, cu una dintre ele in semifinalele competitiei!

Faza principală se va derula cu două grupe a câte patru echipe, între 4 februarie-11 martie 2012, semifinalele programate în dublă manşă eliminatorie (31 martie-1 aprilie turul, 7-8 aprilie returul) şi finala, în 5-6 mai, respectiv 12-13 mai.

Tot azi au avut loc tragerile la sorti si pentru celelalte partide din cupele europene. CSM Bucuresti si HC Zalau in Cupa EHF respectiv Jolidon Cluj in Cupa Cupelor au fost reprezentantele noastre in urne.

Tragere la sorti Cupa EHF: CSM Bucuresti (cap de serie) – HC Zalau, prima mansa pe terenul bucurestencelor! A fost ghinion, echipele noastre ramanand in ultimele 4 din urne! VEDETI REACTIA IUBITORILOR DE HANDBAL PE CHAT – LA AFLAREA VESTI CA CELE DOUA ECHIPE SE INTALNESC IN EHF!

Tragere la sorti Cupa Cupelor: Jolidon Cluj – Dinamo Volgograd (venita din LC – grupa Oltchimului), prima mansa pe teren propriu.

Prima mansa in 4/5 Februarie 2012, urmand ca returul sa aiba loc o saptamana mai tarziu pe 11/12 Februarie 2012 in Cupa Cupelor si Cupa EHF. Tadici ramane fara cea mai buna jucatoare a lui – Dana Babeanu, pana atunci, , anunta colaboratorul sportulsalajean.ro!

Dana Băbeanu părăseşte Zalăul lui Tadici! Cea mai buna marcatoare a echipei selectionata si de Voina la Trofeul Carpati va revenii la Oltchim, si asta dintr-un motiv cât se poate de simplu! Împrumutul handbalistei expira abia în vară, însă conducerea Oltchimului a anunţat că are nevoie de serviciile ei încă din primele luni ale anului viitor.