Eliza Buceschi noua "perla" a handbalului (18 ani) - aproape de CM Brazilia!

PESTE 40 DE STIRI DIN HANDBAL AU FOST PREZENTATE – DOAR DE EUROHANDBAL.RO, IN LUNA NOIEMBRIE 2011 (Consultati stirile handbalistice ale lunii in Arhiva – CLICK AICI!), LA FEREASTRA CURSIVA NEWS FLASH!

ACESTEA SUNT UNELE CU APARITIE DINTRE CELE MAI RAPIDE – LA CATEVA SECUNDE DUPA DESFASURAREA EVENIMENTELOR IMPORTANTE DIN HANDBALUL ROMANESC SI EUROPEAN! IMPREUNA CU ARTICOLELE DIN TOATA SFERA HANDBALULUI, DAR SI CELE MAI COMPLETE CLASAMENTE PENTRU HANDBALUL ROMANESC, PRECUM SI ARHIVA SEZONULUI TRECUT – DOAR AICI, PE WEB SITE-UL NOSTRU!

NOI NU FACEM ARTICOLE DIN STIRI CI LE PREZENTAM ASA CUM SUNT!

VOM CONTINUA PROMOVAREA SPORTULUI DE ECHIPA NR.1 SI VOM INCERCA SA VA OFERIM CAT MAI MULTE SURPRIZE! Asa cum am reusit saptamana trecuta, Exclusiv LIVE VIDEO sa transmitem Luxemburg – Romania, sau inregistrari VIDEO ale declaratiilor oficialilor de dupa partidele lui HCM Constanta in Liga Campionilor, doar aici pe eurohandbal le-ati putut urmarii in tot acest sezon al competitiei – IN PREMIERA pentru Romania! Cele mai complete clasamente ale Ligii Nationale de handbal, actualizate imediat dupa desfasurarea etapelor – tot aici!

Le multumim tuturor celor care ne-au urmarit cu atentie! JOACA HANDBAL in continuare cu www.eurohandbal.ro!