Csepreghi si Buligan la Conf. de presa- Impreuna cu Abalo si Dushebaev (Ciudad Real)

UPDATE:HCM CONSTANTA ISI IA ANTRENOR DE LA CLUJ! Antrenorul echipei de handbal masculin U Transilvania Cluj, Ştefan Constantin a decis să accepte oferta campioanei HCM Constanţa, potrivit anunţului de luni al oficialilor ardeleni. Ştefan Constantin ar urma să fie prezentat marţi, într-o conferinţă de presă la dobrogeni. “Se plafona aici la Cluj, deoarece noi nu ii puteam oferii ce ii trebuie pentru a face performanta, desi este cel mai bun antrenor din tara in acest moment!” a spus Managerul Tritean in presa locala clujeana.

HC Odorhei – HCM Constanta 32-34 (16-16). Declaratii Alexandru Buligan (noul principal HCM), Vlad Caba, Eden Hairi, Marius Stavrositu si Huba Talas .

Dupa seria negativa din Liga Campionilor si perioada agitata care a urmat, jucatorii si banca tehnica fiind cu totii amendati de catre sefii echipei, HCM are in sfarsit motive de bucurie! Constantenii au castigat pe terenul principalilor rivali din Liga Nationala, luand o optiune importanta pentru un nou titlu. Simicu a dus HCM-ul la un avantaj de 7 goluri, 30-23, in minutul 45, cand a inscris pe contraatac dupa o interceptie a lui Ghionea, dobrogenii castigand mai clar decat o arata scorul dupa o repriza a doua foarte buna in fata celor 2.000 spectatori!

Constanta  joaca la sfarsitul acestei saptamini in Liga Campionilor. Sambata – 19.11.2011, HCM va evolua in capitala Macedoniei, contra lui Metalurg Skopje IN DIRECT pe Digi Sport, de la ora 21:00!

Vlad Caba – antrenor Odorhei: “Trebuia sa facem un meci perfect ca sa putem bate HCM-ul! Nu am facut un joc rau, insa am avut destule greseli “nefortate” daca le putem spune asa la greselile tehnice, individuale ale jucatorilor mei.”

HCM Constanta - HC Odorhei 3-0 dupa 7m in Finala Supercupei

Alex. Buligan – antrenor HCM Constanta : “Am trecut peste o perioada grea, cu amenzi si infrangeri din Liga campionilor,  ne-am adunat dupa critici iar cu o determinare ca cea pe care am avut-o azi, putem face lucruri frumoase mai departe in viitor!”

Marius Stavrositu – HCM Constanta : “Am trecut de moment greu cu acest joc de azi. Am pus meciurile din Liga campionilor si nereusitele din ele pe seama ghinionului. Cel mai important este ca azi am aratat intradevar ca o echipa! “

Huba Talas – HC Odorhei: “A fost o partida dificila in care am reusit sa ne tinem de adversar pana la pauza! Dupa odihna s-a vazut insa ca am cedat fizic, neavand atatea schimbari la dispozitie ca si adversarii”

Eden Hairi – antrenor secund HCM Constanta : “Astazi felicit intraga echipa. S-a vazut la echipa, binenteles cu lipsurile si plusurile de rigoare, o dorinta mare de victorie si asta e cel mai importnat!”

Pana sambata, cand revine in Liga Campionilor, echipa de la malul Marii Negre va disputa si partida din etapa 9 a LN Handbal masculin (devans) cu revelatia de pana acum – Dinamo Calarasi, inepand cu ora 17:00, la Sala Sporturilor din Constanta

JOACA HANDBAL! cu Neptun TV