Popescu vrea revansa si in deplasarea de la HC Odorhei dupa ce anul trecut harghitenii au castigat la o diferenta mare!

UPDATE: HC ODORHEI – HCM CONSTANTA 32-34 (16-16). Dobrogenii au castigat partida , mai clar decat o arata scorul desprinzandu-se in repriza II chiar si la 7 goluri diferenta (23-30 in 45′). Pe banca tehnică a campionilor a stat cuplul Alexandru Buligan – Eden Hairi, conducerea clubului HCM, acceptând oficial, înaintea partidei de astăzi, demisia antrenorului principal Ion Crăciun. Rusia 7 reusite respectiv Csepreghi 10 g au fost principalii marcatori ai derbyului!

HCM Constanţa joacă mâine seară, de la 19.30, derby-ul Ligii Naţionale, la Odorheiu Secuiesc, şi nu ia în calcul decît victoria! Meciul din fieful harghitenilor, recunoscuţi pentru atmosfera ostilă pe care o pregătesc oaspeţilor, va fi o repetiţie perfectă înaintea “Infernului” care îi aşteaptă la Skopje, în Liga Campionilor, sâmbăta viitoare. Liderul neînvins al Ligii Naţionale, cu 7 victorii în 7 partide, HCM abordează cu precauţie maximă meciul de la Odorhei. Învinsă miercuri la Timişoara, echipa lui Vlad Caba este redutabilă pe teren propriu! Hairi si Buligan vor conduce HCM-ul care are mai multe indisponibilitati in lot!

SE STIE CA LA PARTIDELE DE ACASA ALE LUI HC SE CANTA IMNUL SECUILOR – CHIAR SI DE DOUA ORI! DUPA CE ANUL TRECUT AU SARBATORIT TITLUL “ROMANESTE” DUPA VICTORIA ASUPRA LUI HC ODORHEI DE LA MALUL MARIICLICK AICI PENTRU UN VIDEO DE EXCEPTIE MARCA EUROHANDBAL.RO! CE II ASTEAPTA PE DOBROGENI IN HARGHITA?

După ce a câştigat Cupa FRH în septembrie la Constanţa, după un meci dramatic împotriva Odorheiului, decis la 7 metri, HCM Constanţa are toate motivele să privească derby-ul din Harghita cu precauţie. Campionii, cu experienţa meciurilor de Champions League şi un parcurs fără greşeală pînă acum, 7 victorii din 7, sunt însă favoriţi şi speră să confirme acest lucru duminică seară. Victorioasă în dubla cu formaţia austriacă Fivers în Cupa EHF, echipa lui Vlad Caba a suferit a doua înfrîngere în Liga Naţională la Timişoara, în jocul restanţă din etapa a 6-a. Cu foştii campioni ai Constanţei, Timofte şi Băiceanu în prim-plan şi Hagiu, îmrpumutat de la aceeaşi HCM Constanţa în acest sezon, echipa bănăţeană a controlat de la un capăt la altul disputa şi s-a impus cu 26-24 un meci pe care antrenorul sîrb Nedeljko Vuckovic l-a terminat în tribune cîntînd cu galeria!

Odorhei rămîne cu 9 puncte, pe locul 3, primele poziţii fiind ocupate de HCM 14 puncte şi Ştiinţa Bacău 14 puncte (8j).

Eden Hairi şi Alexandru Buligan vor conduce foarte probabil echipa, principalul Ion Crăciun aşteptînd o decizie finală a conducerii în privinţa demisiei sale. În autocarul de Odorhei n-au urcat nici Stamate, Şelaru, Sabou şi Criciotoiu, toţi cu probleme medicale. Campionii nu se tem de atmosfera incendiară din Harghita, un test înaintea meciului de la Skopje, unde vor juca sâmbăta viitoare contra campioanei Macedoniei.

Despărţite de 5 puncte, HCM şi HC Odorhei, se întîlnesc de la ora 19.30, în derby-ul etapei a 8-a a Ligii Naţionale. Care a debutat cu un rezultat spectaculos: Ştiinţa Bacău a bătut la Suceava cu 28-19 şi face marcaj în acest moment Constanţei, având tot 14 puncte. Deşi are 5 înfrîngeri în Europa, HCM nu a ieşit total din calcule pentru o calificare în optimile Ligii Campionilor. Dubla cu Metalurg Skopje din 19-24 noiembrie devine însă decisivă, motiv pentru care un succes la Odorhei este mai mult decît obligatoriu.

HCM Constanta - la finalul partidei cu HC Odorhei de anul trecut cu Steagul Romaniei, cantand " Noi suntem Romani!"

JOACA HANDBAL! cu Neptun TV si HCM Constanta