Inca un pas al fetelor de la Oltchim spre a fi din nou aproape de el (Trofeul LC)?

UPDATE 2:Oltchim – Itxako 30-22 Final, astfel ca valcencele vor fi cap de serie la tragerea la sorti de marti de la Viena. Celelalte 7 echipe calificate in Main Round sunt: Buducnost, Larvik si Gyor (capi de serie si ele) impreuna cu FC Midtjylland, Krim Mercator, Metz Handbal si Itxako Navarra (locurile 2 din grupe – urna 2 valorica.)

Derbyul Grupei D si batalia pentru a fi CAP DE SERIE la tragerea la sorti a Grupelor principale din Liga Campionilor, ce se va efectua marti la Viena! Vedeti mai jos cine sunt favoritele pentru a ajunge in urne, saptamana viitoare! Oltchim este singura echipa care a invins in acest sezon finalista Ligii Campionilor de anul trecut!

Formatiei noastre campioane ii este suficient su un egal in confruntarea cu ibericele pentru a scapa doar cu o singura castigatoare din aceasta faza a grupelor.

FC Midtjylland (DEN) vs. Budućnost (MNE) 34:20 (19:10). Danezele sunt cea de-a patra echipa calificata mai departe in LC dupa Buducnost, Oltchim si Itxako! Tragerea la sorţi a Grupelor principale în Liga campionilor feminin va avea loc marţi, la Viena. Krim Ljubliana si Viborg din Grupa B, respectiv Gyor si Metz din Grupa C, (Chiar si Hypo are sanse in fata lui Gyor – dar minime) ar putea fi o varianta fericita de calificare pentru Oltchim, din randul celorlalte 4 echipe, in dauna lui Randers (DAN) si Larvik (NOR), care plecau favorite la startul grupelor, in fata frantuzoiacelor respectiv slovenelor. Cele 8 echipe din Main Round se vor afla pana duminica!

Mai multe detalii privind variantele de calificare a celorlalte patru echipe din 7 ramase in cursa pentru primavara Ligii campionilor – CLICK AICI!

UPDATE: Metz este aproape sigur a 5-a echipa calificata in Grupele principale ale Ligii Campionilor! Metz Handball (FRA) vs. Randers HK (DEN) 25:20 (12:12), astfel ca formatia franceza este favorita la intrarea in primele 8 din Gr.C inaintea partidei de azi dintre Győri Audi ETO si Hypo Viena. In cazul unei victorii a unguroaicelor sau a unui rezultat de egalitate, Metz este calificata in Main Round!

Radu Voina este pentru prima data cand este impotriva FRH care a programat si trofeul Carpati saptamana viitoare la Tr. Severin! Aceasta este singura problema a fetelor de la Valcea, sa nu apara accidentari inainte de Campionatul Mondial din Brazilia, in afara rezultatului de maine seara! Fara Cristina Neagu – orice accidentare in sanul fetelor care merg si la Nationala feminina, ar putea fi o mare pierdere! De aceea, gentleman-ul Voina este pentru prima data in dezacord cu FRH, datorita programului incarcat si de saptamana viitoare, inaintea turneului final din America de Sud!