PARTIDA INCEPE DE LA 30-32 (CAT A FOST IN TUR PENTRU LUBLIN) SI E TRANSMISA IN DIRECT DE TVR 2, SAMBATA DE LA ORA 16:00!

Polonezele s-au speriat cand au vazut la CSM pe toate cele 3 stangace din lot, revenite la antrenamentele din sala Rapid! Avadanii, Anghelinei si Cruceanu se pare ca pot juca, dar antrenorul Margulescu se poate sa nu le forteze inca, extrema noastra experimentata Avadanii, parand a avea cele mai multe sanse sa prinda cateva minute in teren! Antrenorul Vasile Margulescu se pare ca are o “problema” cu cei din conducerea clubului – Vedeti mai jos de ce! Jucatoarele in ciuda unor alegeri total neinspirate ale Presedintelul Samungi isi vad profesionist de treaba, insa nu se stie pana cand mai rezista asa!

Alina Dobrin – extrema CSM: “Am iesit de ceva vreme din Europa, insa acum traiesc o a doua tinerete cu aceste fete deosebite” a spus aceasta pentru TVR

Echipa poloneza a ajuns vineri la Bucureşti, fără a experimentata Ewa Wilczek. oaspetii sunt suparati ca din cauza traficului, durata de deplasare de la hotel la Sala Rapid depaseste 50, locatia aleasa de Lublin pentru odihna si masa fiind situata în apropiere de Aeroportul Internaţional Otopeni.

În ceea ce priveşte compoziţia, pe care antrenorul Edward Jankowski a nominalizat-o în ultima duminică, exista o schimbare – Ewa Wilczek, care are o ruptura la un muşchi, nu a venit in Romania cu SPR Lublin, la echipa care a ajuns in capitala  noastra,  intrand in lot Kristina Repelewska. Oaspetii insotiti de un comentator Radio de la Postul local, au reusit la antrenamentul CSM -ului din ultimul sfert,  sa observe ca toate cele trei stangace cu probleme medicale in tur – Elena Avadanii, Raluca Anghelinei şi Andreea Cruceanu au facut antrenament complet sub conducerea lui Margulescu.

CSM pare a nu avea probleme cu calificarea, insa experimentatul Vasile Margulescu – antrenor emerit, castigator al City Cup stie cu certitudine cum sa isi motiveze elevele inaintea unei astfel de confruntari. Totusi exista si anumite probleme financiare la echipa noastra, Jucatoarele luandu-si cu intarziere salariile in ciuda celor mai bune performante obtinute pentru recentul infiintat club bucurestean fata de toate sporturile si sectiile existente la clubul din Capitala! Motiv de “manie” pe Presedintele Samungi, se pare si pentru profesor, care nu le mai poate cere la infinit elevelor sale sa alerge cu “burta goala” si sa se pregateasca exemplar, cum ar fi experimentata Dobrin ce a tras ani intregi echipa dupa ea!

Fetele noastre au fost si foarte obosite, dupa ce saptamana trecuta clubul a decis sa mai economiseasca niscaiva banuti si a trimis echipa cu autocarul pe ruta Bucuresti – Ucraina – Polonia! CSM a ajuns cu fortele sleite la Lublin dupa mai mult de 28 ore petrecute pe drum si cu mai putin de 18 ore inainte de partida, deoarece au pierdut enorm de mult timp cu formalitatile de trecere prin Ucraina! Rea intentie sau nerecunostiinta, fetele au fost la inaltime si in aceasta situatie pe terenul din Globus Arena, in fata a peste 2.200 spectatori care s-au pregatit ca de o adevarata sarbatoare! In vreme ce pentru baietiii din clubul de handbal se gasesc resurse pentru aducerea unui Robert Licu, la fete nici macar recunostiinta valorii nu mai exista, ceea ce nu neaparat ca supara – dar doare 🙂 pentru orice iubitor de handbal, dar  in special la aceste fete exemplare!

Vasile Margulescu - antrenor CSM Bucuresti se pare ca e suparat pe conducere, care e mai "atenta" cu performanta mediocra a baietilor de la clubul bucurestean, in vreme ce fetele sale au ajuns in Europa la prima prezenta in Liga I ! (foto eurohandbal.ro)