A.Mitrea - extrema CS Univ. Suceava

UPDATE: STIINTA DISTRUGE MITUL SUCEAVA SI CASTIGA CU 28-19 IN DEPLASARE!

Univ. Suceava vrea sa pastreze traditia in confruntarile cu Stiinta MD Bacau, sambata de la ora 13:00 IN DIRECT la Digi Sport 3! Cine castiga duelul? Consultati cel mai complet Clasament pentru Liga I – actualizat si exprimati-va parerea pe CHAT!

Aveti mai jos declaratiile universitarilor Razvan Gavriloaia si Iulian Andrei inainte de derby! Universitatea nu va putea conta in confruntarea cu Stiinta Bacau pe serviciile a patru jucatori accidentati: Chirut, Bursuc, Spiridon si Soldanescu, ultimul avand sanse sa revina in echipa abia de saptamana viitoare. Golgeterul LN Handbal masculin – Cristian Ghita (Stiinta) crede ca a venit momentul ca Suceava sa se incline in fata Bacaului!

Golgheterul “studentilor”, extrema Razvan Gavriloaia, considera ca, printr-o mobilizarea generala si cu un joc in viteza, Universitatea poate pastra traditia confruntarilor directe cu Stiinta si sa obtina a cincea victorie consecutiva pe teren propriu in fata gruparii bacauane. “Este un derby prin prisma pozitiilor din clasament, a dorintei de castiga a ambelor echipe si a rezultatelor din anii trecuti. Au fost tot timpul meciuri stranse in noi si Bacau, iar de fiecare data s-au impus gazdele pe muchie de cutit. Speram ca si anul acesta sa pastram traditia si sa castigam. Chiar daca avem un lot putin mai subtire, printr-o mobilizare buna si cu un joc in viteza, putem castiga cele doua puncte”, a declarat Razvan Gavriloaia.

Portarul sucevean Iulian Andrei mizeaza si pe aportul fanilor in incercarea echipei sucevene de a-si trece in cont a patra victorie din actualul sezon. “Ne asteapta un meci foarte dificil, impotriva unei echipe care s-a intarit foarte mult in pauza de vara si care emite pretentii la primele doua locuri in acest sezon. Orgolile sunt foarte mari si cu totii vrem sa ne adjudecam cele doua puncte puse in joc. Speram sa facem un joc bun, iar cei tineri care tin locul celor accidentati sa dea totul in teren si sa ne ajute echipa. Ne dorim ca sala sa fie plina, pentru ca la ultimele meciuri nu prea s-a intamplat asta. Probabil ca si rezultatele noastre nu au mai adus lumea la sala ca in anii trecuti. Le promitem insa suporterilor ca vom face tot ce ne sta in putinta sa castigam acest meci”, a spus goalkeeperul “studentilor”.

Handbalistii bacauani debordeaza de optimism inaintea derbyului cu Universitatea. Chiar daca Suceava s-a dovedit in ultimii ani un taram interzis pentru Stiinta, intr-un scurt interviu acordat siteului sport.bacau.ro, golgheterul Ligii Nationale, Cristian Ghita, considera ca roata se va intoarce odata cu partida de sambata.!

Intrebat daca sparge Stiinta gheata în privinta deplasărilor de la Suceava? Cristian Ghită a raspuns: Asa ar trebui, eu cred că nu va mai fi ca în anii anteriori, va fi un meci mai usor fiindcă ei vor evolua sâmbătă fără câtiva din jucătorii de bază. Noi sperăm să facem un meci bun si va trebui să dăm tot ce putem fiindcă e un meci important.

MAI MULTE DECLARATII PUTETI CITII CU AJUTORUL COLABORATORULUI WWW.GAZETASV.RO – CLICK AICI!

Cristian Ghita - Stiinta MD BC in saritura (o certitudine si pentru Romania la doar 21 ani!)