Energia Tg Jiu - Liviu Andries, antrenor

Cine castiga partida Potaissa Turda – Energia Tg Jiu, din etapa 8 a LN Handbal masculin, duminica – 13.11.2011, de la ora 18:00? Vedeti cel mai complet clasament pentru handbalul din Liga I si pronuntati-va pe CHAT!

Handbaliştii joacă, duminică, într-un meci oficial după circa o lună de zile. Liga Naţională a avut pauză, pentru că Naţionala condusă Vasile Stângă a avut două meciuri de calificare la Campionatul European din 2013. Gorjenii întâlnesc în deplasare Potaisa Turda. Indisponibil va fi Ionuţ Mazilu, accidentat. Ciprian Şandru s-a refăcut după o mai veche problemă medicală şi va intra în teren. Gore Popescu, preşedintele clubului, crede că meciul poate fi câştigat de Energia – vedeti declaratia lui mai jos!

Antrenorul Liviu Andrieș întâlnește probleme de lot înaintea meciului din deplasare cu Potaissa Turda.

Ionuț Mazilu este accidentat și va rata următoarele meciuri, iar Șandru încă nu poate fi folosit la capacitate maximă: „Mazilu a suferit o dizlocare de umăr la braţul de aruncare. Se pare că nu e atât de grav cum se preconiza şi va sta doar 1-2 săptămâni,  nu o lună. Îl avem acolo pe Mledenciu, care a jucat și cu U Cluj aproape jumătate din joc am jucat şi am câştigat. Sperăm ca şi duminică să fie la fel. Altă soluţie mai bună nu avem. Şandru nu este apt, mai are dureri, dar poate va juca câte 5-10 minute, timp în care trebuie să-l mai odihnim pe Păiuş”, a declarat Liviu Andrieș explicând soluțiile pe care le are la nivel de interi.

Gore Popescu, preşedinte Energia:A fost perioada asta cam lungă de pauză şi ne era cam dor. Cred că şi antrenorilor şi jucătorilor, dar şi spectatorilor le-a fost cam dor de handbal. Revenim în competiţia internă cu un meci în deplasare, la Turda. În opinia mea, un meci de câştigat, deşi va fi foarte greu. Echipa din Turda, cel puţin în ultimele meciuri a câştigat, a jucat foarte bine, are jucători buni, experimentaţi. Singura problemă o reprezintă chiar echipa noastră. Dacă reuşim să ne refacem jucătorii accidentaţi, pentru că am avut mulţi jucători accidentaţi în această perioadă, vom vedea cum decurg lucrurile. Vedem ce va fi duminică, totul depinde de noi. Ionuţ Mazilu în mod sigur nu va juca, nu va reveni curând pe teren. Să semnalăm revenirea lui Ciprian Şandru, care ne poate ajuta şi el. Putem spune că avem în plus faţă de Turda, experienţă mai mare în Liga Naţională, o omogenitate mai bună la nivelul lotului şi coerenţă în joc. Eu zic că suntem peste ei din aceste puncte de vedere. Dar au şi ei jucători experimentaţi, un prim şapte destul de bun. Energia are şanse să câştige la Turda, cu condiţia ca băieţii să fie sănătoşi şi să îşi facă jocul lor.

“Campionatul este pe primul loc pentru noi. Până la cupele europene mai sunt două jocuri pe care trebuie să le câştigăm. I-am vizionat pe cei de la Noci şi e o tragere la sorţi bună, avem şanse să trecem în turul următor. Ar fi o premieră pentru Târgu Jiu.” – Liviu Andries, antrenor Energia

JOACA HANDBAL! cu colaboratorul www.sportingorj.ro si www.csenergia.ro