UPDATE: SPR Lublin – CSM Bucuresti 32-30 (14-18) Final! Soarta a partidei a fost în balanţă pana in ultimele secunde, bucurestencele scapand la ultimul atac un egal printre degete! Pe contra polonezele au inscris si au obtinut o victorie muncita mai ales datorita evolutiei din a doua repriza. In prima parte jocul formatiei noastre a fost mai bun prin faza doi si contraatac care a pus in dificultate echipa gazda! 2.000 fani au ajutat echipa gazda sa intoarca rezultatul nefavorabil dupa prima parte, in care goalkeeper-ul Alina Iordache  a inchis poarta si a fost declarata de polonezi MVP-ul din tabara noastra! Returul dintre CSM Bucuresti – SPR Lublin se va difuza sambata, 12 noiembrie la TVR 2.

De la oaspete s-au remarcat Rola 5g, Majerek 7g si Nestsiaruk 8. Marcatoare CSM Bucuresti: Iordache, Guresoaie – Doica 6, Niculae 4, Mihalschi 4, Strat 2, Dinu 4, Pavel 3, Dobrin 2, Chitulescu 2, Popa 2, Geana 1, Nan.

PE BUCURESTENCE LE ASTEAPTA O ATMOSFERA FIERBINTE LA LUBLIN! Partida are loc duminica incepand cu ora 18:00 in Globus Arena cu o capacitate de 4,300 locuri si este vazut ca evenimentul sportiv al toamnei in regiunea poloneza! Actiune facuta in premiera pentru suporteri de conducerea lui SPR Lublin: “Delicatese pentru un start bun“!

SPR Lublin este vicecampioana Poloniei din sezonul trecut, este neinvinsa in actualul campionat dupa 8 etape si pare ca este cel mai dificil adversar pe care trupa lui Vasile Margulescu o putea intalni in aceasta faza a competitiei!

Formatia din Lublin s-a fondat in 2004, ca descendenta a formatiei Montex Lublin (Castigatoare a Cupei EHF in 2001 in finala cu Podravka Koprivnica) si a castigat timp de sase sezoane consecutiv, campionatul Poloniei incepand din 2005 pana in 2010! A ajuns in sferturile de finala ale Cupei EHF de 2 ori in 2008 si 2010 si a reusit sa stranga cei mai multi spectatori in Arena Globus, la o partida cu Byasen Trondheim in februarie 2009.

Lublin s-a pregatit pentru dubla cu CSM dupa analiza a trei DVD-uri si a identificat 4 jucatoare bune din formatia noastra dar si o multitudine de scheme si jocul rapid pe faza doi si contraatac, specialitatea antrenorului Margulescu, informeaza site-ul oficial al echipei poloneze. Mihalschi Gabriela, Elena Paval, Alina Dobrin si Cristina Niculae sunt jucatoarele cele mai bune din tabara noastra in viziunea polonezilor, si principalele elemente care ar trebui anihilate! Trei jucatoare din Belarus au in componenta echipa din Polonia: Mihdaliova Alesia – inter dreapta, Repelewska Krystsina si Nestsiaruk Valiantsina – venite toate de la Minsk, ultima in acest sezon, insa baza formatiei o reprezinta mai multe jucatoare care sunt si in nationala Poloniei! Wilczek Ewa  – 33 ani, este un fel de Alina Dobrin a CSM-ului! Joaca la linia de 9 metrii si evolueaza la Lublin de peste 10 ani, in fiecare sezon in cupele europene, dobandind astfel si are o experienta foarte mare.

Astfel ca pe Dobrin &co le asteapta o partida foarte dificila, mai ales ca antrenorul Vasile Margulescu nu are nici acum la dispozitie intregul efectiv, mai multe jucatoare fiind accidentate, cea mai importanta fiind a lui Avadanei – extrema dreaptasi a interului Cruceanu, care nu se stie daca va mai putea juca handbal vreodata dupa ce a pierdut un rinichi!

CSM Bucureşti – Corona Brasov 28-26 (14-15) a fost in etapa 7. Formatia bucuresteana arata o revenire de forma in perspectiva dublei cu Lublin (Pol) in Cupa EHF, avand in extrema Niculae principala jucatoare a acestei partide! Bucurestencele au  4 puncte in clasament, dupa aceasta runda! Site-ul formatie prezentat si pe site-ul EHF nu este functionabil in acest moment!

Evenimentul sportiv al toamnei este asigurat cu acest adversar (CSM Bucuresti), astfel ca site-ul formatiei ii invita pe toti iubitorii de sport la sala, duminica seara pentru – SPECTACOL! Dupa un an de pauza, cupele europene revin la Lublin! Pentru ca stimularea să fie activa în tribune,  duminica va fi si prima ocazie pentru fanii polonezi de a gusta produse culinare sub logo-ul (marca) SPR Lublin, anunta site-ul clubului care denumeste aceasta actiune facuta in premiera pentru suporteri: Delicatese pentru un start bun! Pretul unui cozonac va fi spre exemplu – 1,50 zł polonezi.

Dobrin a fost vazuta de polonezi pe DVD-uri ca fiind cea mai importanta jucatoare a CSM-ului!