Comisia tehnica a FRH s-a reunit azi pentru a discuta si analiza situatia echipei nationale dupa locul 8 la CM China. Actualul antrenor al tricolorelor – radu Voina a prezentat si un raport cu privire la evolutia fetelor la CM.

In urma dezbaterilor, antrenorii de la feminin au propus pentru ocuparea functiei de antrenor al primei reprezentative cele doua nume deja cunoscute. In functie de decizia lor finala care poate fi aprobata in Consiliul de Administratie, Romania va merge mai departe cu Voina sau cu un nou antrenor, in persoana fostului selectioner Tadici.

Interesant este ca miercuri 13.01.2010 cei doi tehnicieni se vor duela in campionat de pe pozitiile 1 si 2,  Zalaul fiind pana in acest moment, revelatia campionatului, datorita varstei mici a lotului cu care a abordat competitia.  Echipa salajeana a reusit sa ajunga din candidata la retrogradare, in urma cu un an, la o buna oportunitate de a prinde un loc de de cupa europeana, anul acesta, fiind momentan pe un loc ce asigura prezenta in Liga campionilor.