HCM Constanta in Liga campionilor (foto eurohandbal.ro)

UPDATE 2: VIDEO – HCM “incredibil” de trei ori: CLICK AICI!

UPDATE: HCM Constanta – Cimos Koper 25-27 (14-14). Constanta “reuseste” din nou incredibilul! Nu inscrie decat o singura data in ultimele 15 minute, in situatia in care Popescu a fost fantastic intre buturi! De la 20-15 in min.38 HCM pierde si jocul cu Koper din LC, adversar care a rezistat fara gol si in 4 oameni, in ultimele 2 minute ale partidei la scorul de 25-27, jucatorii dobrogeni ratand enervant si facandu-l pe Skof eroul oaspetilor in ultimele momente!

Marcatori (conform Raport oficial de joc):

HCM Constanta: Mihai Popescu, Ionuţ Rudi Stănescu – Alexandru Sabou (4 goluri), Chike Osita Onyejekwe, George Buricea (2), Aleksandar Adzic, Branislav Angelovski, Iuliu Alexandru Csepreghi (6), Alexandru Şimicu (1), Marius Novanc (4), Gheorghe Irimescu (1), Marius Stavrositu (2), Valentin Ghionea (2), Nikolaos Riganas (1), Marius Sadoveac, Laurenţiu Toma (2). Antrenor: Ion Crăciun.
RK Cimos Koper: Gorazd Skof, Jure Vran – Matjaz Brumen (3), Dean Bombac (6), Goran Bogunovic (5), Nikola Dzono, Matevz Cemas, Milorad Krivokapic (4), Uros Bundalo, Vladimir Osmajic, Matjaz Mlakar (3), Tine Poklar (1), Uros Rapotec (3), Jure Dobelsek (2). Antrenor: Fredi Radojkovic.

VA FI LIVE TEXT IN TIMP REAL PE CHAT-UL WWW.EUROHANDBAL.RO.

REVENIM DUPA PARTIDA CU INFO DE LA CORESPONDENTUL NOSTRU AFLAT LA BUZAU!

INFO DE ULTIMA ORA (inainte de partida):

– 40 lei biletul la HCM – Cimos Koper! Sala este aproape goala si organizatorii sunt ingrijorati – transmite corespondentul de la Buzau!

– STAMATE OUT CU CIMOS KOPER! Antrenorul Ion Crăciun – HCM Constanţa, a comunicat astazi, ca nu se va putea baza în meciul de diseară, cu Cimos Koper, pe doi jucători: Alexandru Stamate şi Bogdan Criciotoiu, ambii fiind accidentaţi!

– Jucatorul lui Cimos Koper – Konečnik Robert, s-a accidentat marti la antrenament si nu a facut deplasarea pentru partida cu HCM Constanta. Folosit in special in faza de aparare pe partea dreapta (extrema, inter), jucatorul de 31 ani/ 185 cm/ 91 kg este vazut ca o pierdere de conducatorul echipei – Bostjan Strašek: “Lipsa sarcinilor lui din apărare sunt deosebit de deranjante!” a spus acesta conform site-ului oficial al echipei! “Mai multe oportunităţi pentru a-si demonstra valoarea vor primi jucatori mai tineri – Poklar, Čemas, Bogunović. Suntem încrezători că isi vor asuma răspunderea pentru a oferi ce e mai bun din ei intr-o astfel de partida din LC” a incheiat acesta.

– Campionii României au luat deja contact cu adversarii lor la hotelul la care sunt cazate ambele echipe. Fost adversar al HCM-ului şi cu Pick Szeged, muntenegreanul Osmajic a discutat amical preţ de câteva minute cu Adzic, compatriotul său dar şi cu Ghionea, alături de care evolua în urmă cu două sezoane pentru vice-campioana Ungariei. În teren nu va fi însă loc de prietenie. HCM vrea victoria şi speră să aibă un aliat important în public. Onijegwe va intra pentru prima oară în acest sezon la HCM, el urmând să îl înlocuiască pe Stamate, care nu a mai putut fi recuperat după accidentarea de săptămâna trecută. Ion Crăciun a renunţat la antrenamentul de dimineaţă şi a preferat o şedinţă video mai amplă, în încercarea de a desface pe toate părţile jocul campioanei Sloveniei.