Baiceanu (al doilea din stanga) a debutat la Poli cu 2g!

Derby-ul Banatului la handbal a fost câştigat sâmbătă, 8 octombrie, de Clubul Sportiv Caraş-Severin. Echipa pregătită de Gligore Czari s-a impus cu 23-21 (13-10), în faţa formaţiei Politehnica Municipal Timişoara.

Aproximativ 700 de spectatori au venit la Sala Polivalentă din Reşiţa, pentru a asista la o nouă întâlnire handbalistică între Reşiţa şi Timişoara. După un început furibund al gazdelor, care conduceau cu 7-1 în minutul 15, handbaliştii alb-violeţi au mai echilibrat disputa, iar în debutul părţii secunde s-au apropiat la un singur gol, 13-12, în minutul 34.

Este maximum reuşit de Poli, într-un meci în care CS Caraş-Severin a condus în permanenţă pe tabelă de marcaj. Oaspeţii au făcut o cursă de urmărire, dar până la urmă echipa mai lucidă, mai pragmatic, mai experimentată şi-a adjudecat cele două puncte puse în joc. Ar fi de semnalat faza spectaculoasă  (“JOACA HANDBAL!”) din prima repriză care i-a avut ca protagonişti pe Adi Petrea şi Florin Ciubotariu, cu o aeriană ce făcea ca în acel moment tabela să arate 7-1 pentru gazde, iar, în finalul meciului, o fază comică: plecat pe contraatac, timişoreanul de acum Silviu Băiceanu (fost la HCM) se opreşte şi îi pasează în spate lui… Mihai Rohozneanu, care nu ezită şi se duce glonţ spre poarta lui Djuricin şi înscrie pentru 21-18.

În final a fost 23-21 pentru CS Caraş-Severin, un succes important care aduce două puncte în clasament şi un loc mai bun pentru cărăşeni în comparaţie cu Poli.
CS Caraş-Severin: Ionescu, Antonaru – Rohozneanu (7 goluri), Petrea (5), Ciubotariu (4), Tucanu (2), Pîrîianu (2), Marta (2), Cuciula (1), Vulpe, Vaidasigan, Popovici, Grozăvescu, Negru, R. Czari, Eros. Antrenor: Gligore Czari.
Poli Municipal Timişoara: Djuricin, Tcaciuc, Vîlceanu – Timofte (4), Fenici (4), S. Ignat (3), Cotinghiu (3), Băiceanu (2), Hagiu (2), Stan (2), M. Ignat (1), David, Sărăndan, Ursu, Cristescu, Lela. Antrenor: Nedeljko Vuckovic.

JOACA HANDBAL! cu Radio Resita si CS Caras Severin