Aparare HCM Constanta - cu St Petersburg in LC 2010/11 (foto eurohandbal.ro)

Wisla Plock – HCM Constanţa, se joacă sâmbătă, de la ora 16.00, în Orlen Arena si este transmis IN DIRECT pe DIGI Sport 2.

Comentati partida pe CHAT-ul eurohandbal.ro!

Pe handbaliştii constănţeni îi aşteaptă sâmbătă în Polonia, o atmosfera incendiara, la debutul în Grupa C a Ligii Campionilor! Orlen Arena este unul dintre punctele forte ale echipei antrenate de danezul Lars Walther, noile transferuri Eklemovic Nikola (HUN- venit de la Veszprem), Kubisztal Michal, fiind si ele un alt atuu! declaratii Valentin Ghionea si Ion Craciun – mai jos!

HCM Constanţa debutează în noul sezon al Ligii Campionilor, sâmbătă, în “infernul” de la Orlen Arena, fief-ul campioanei Poloniei, Wisla Plock. “Ştim că au un public vulcanic şi ne-am luat măsuri!”, spune antrenorul Ion Crăciun, care a pregătit un limbaj al semnelor pentru a-şi conduce jucătorii în vacarmul anunţat de cei 5000 de suporteri fanatici ai gazdelor!Petroliştii, cum li se spune handbaliştilor Wislei, formaţie sponsorizată de cel mai mare concern petrolier din Polonia, s-au întărit însă pentru revenirea după 5 ani în Liga Campionilor. O echipă mai tare decît cea pe care Reşiţa o elimina anul trecut din Cupa Cupelor, cu Ghionea în componenţă, actualul jucător al HCM-ului fiind la un pas în vară să semneze chiar cu… Wisla Plock!

Alături de centrul naţionalei Ungariei, Wisla i-a mai transferat pe interul dreapta norvegian Spanne, pivotul bosniac Toromanovic şi interul stînga polonez Kubisztal, revenit de la Füchse Berlin, una din fortele Bundesligii.

Valentin Ghionea: “Ne asteapta un meci greu cu un adversar care joaca 6 in linie in aparare, avand o forta mare in acest compartiment. Venirile lui Eklemovic si a lui Kubisztal – inter stanga, sunt un mare plus pentru ofensiva lor”

Ion Craciun – Antrenor HCM: “Stim ca ne asteapta o atmosfera vulcanica, ceea ce inseamna ca e foarte greu sa ne intelegem prin vorbe, de aceea semnele si spiritul de echipa trebuie sa intre in functie”

Arbitrii partidei: Oyvind Togstad (NOR)   Rune Kristiansen (NOR)

Observator:  Anton Schlick (AUT)

JOACA HANBAL! cu Neptun TV si HCM Constanta