CSM Ploiesti – HC Zalau 21-23 (10-13) a fost la Digi Sport 2 Direct din Etapa 3 a LN Handbal feminin. Dospin si Crap si-au aniversat ziua de nastere, fiind cele mai bune din tabara gazdelor, care au ratat finalurile de repriza, fiind ineficiente “datorita” apararii salajene.

Start bun pentru gazdele partidei jucate la Plopeni, scor 2-1 in min.4, insa un 7m ratat de Dospin le priveaza de o diferenta mai mare. Pana in min. 10 jocul a fost in favoarea noii promovate, insa din acel moment cu interul Babeanu la timona, echipa lui tadici pune stapanire pe joc chiar daca scorul srans s-a mentinut pana spre finalul primei parti. Doar 2 goluri inscrise de gazde in ultimele 13 minute au facut ca fetele din Salaj sa intre putin mai linistite la Pauza – scor 10-13. Tadici nu a scapat fara galben, acesta fiindu-i acordat in min.15 de catre Pavel si State – Bz, chiar daca Valeria Bese ducea la un ecart de 2 goluri echipa sa, in acel moment.

Repriza secundă a început foarte bine pentru handbalistele lui Tadici, care în minutul 34 conduceau cu 5 lungimi, scor 16 – 11, ultima reuşită aparţinând Georgianei Ciuciulete, apararea condusa de portarul nechita in buna forma, facand diferenta in favoarea oaspetelor in finalul primei parti si startul celei de-a doua. Dorind să rămână neînvinse şi după această rundă, gazdele au devenit din ce în ce mai precise pe ambele faze, iar în minutul 46 s-au apropiat periculos, la un singur gol de Zalau (17 – 18).

Chiar daca partida a fost una cu adevarat speciala pentru doua dintre handbalistele CSM-ului, Andreea Dospin si Dana Crap, aniversandu-si ieri ziua de nastere, jocul bun al acestora cu un plus motivational nu a fost suficient pentru a depasii apararea Zalaului pusa la punct de Tadici impreuna cu „secundul” Bese. Finalul le-a apartinut ca si in prima parte – oaspetelor, care s-au aparat strasnic in fata celor 2 guri de gol ale gazdelor si nu le-au lasat sa inscrie decat 1 singur gol intre minutele 46 si 56, astfel ca Tadici si echipa sa, se mentine pe primul loc in Liga I, cel putin pana dupa partida Oltchimului cu Jolidon de azi.

Luca cu 8g (4 din 7m), Dospin cu 5g si Crap cu 4 reusite – din tabara gazdelor, respectiv Babeanu 9 (3 din 7m) si Ciuciulete 5g – de la oaspete, au fost principalele marcatoare ale partidei!