WordPress database error: [Unknown column 'stadium' in 'field list']
SELECT `title`, `website`, `coach`, `stadium`, `logo`, `home`, `group`, `roster`, `profile`, `points_plus`, `points_minus`, `points2_plus`, `points2_minus`, `add_points`, `done_matches`, `won_matches`, `draw_matches`, `lost_matches`, `diff`, `league_id`, `id`, `season`, `rank`, `status`, `custom` FROM wp_leaguemanager_teams WHERE `league_id` = '6' AND `season` = '2012-2013' ORDER BY `rank` ASC

WordPress database error: [Unknown column 'status' in 'field list']
SELECT `final` AS final_round, `group`, `home_team`, `away_team`, DATE_FORMAT(`date`, '%Y-%m-%d %H:%i') AS date, DATE_FORMAT(`date`, '%e') AS day, DATE_FORMAT(`date`, '%c') AS month, DATE_FORMAT(`date`, '%Y') AS year, DATE_FORMAT(`date`, '%H') AS `hour`, DATE_FORMAT(`date`, '%i') AS `minutes`, `match_day`, `location`, `status`, `league_id`, `home_points`, `away_points`, `winner_id`, `loser_id`, `stat_id`, `post_id`, `season`, `id`, `custom` FROM wp_leaguemanager_matches WHERE `league_id` = '6' AND `season` = '2012-2013' AND `final` = '' AND `match_day` = '3' ORDER BY `date` ASC LIMIT 0,10

Tadici vrea sa mentina Zalaul pe primul loc si dupa etapa 3! Foto REUTERS (Paris Bercy - FRA, 13 dec.2007, Sferturi la CM)

“JOACA HANDBAL!” LA TV: DIGI SPORT transmite partidele dintre CSM Ploiesti – HC Zalau (marti) si Oltchim – Jolidon Cluj (miercuri)

DOAR PE EUROHANDBAL.RO IUBITORII DE HANDBAL SI PARIORII, POT CONSULTA ARHIVA CU PROGRAMUL, ARBITRII DELEGATI, REZULTATELE DAR SI CELE MAI COMPLETE CLASAMENTE (detaliate pe Acasa, Deplasare, General), DIN ULTIMELE 2 EDITII ALE CAMPIONATULUI! SI IN ACEST SEZON PUTETI ACCESA TOT DIN MENIUL VERTICAL STANGA, PROGRAMUL PE ETAPE SAU INDIVIDUAL – PE ECHIPA! “JOACA HANDBAL!” CU LNHF!

FETELE DE LA OLTCHIM ZBOARA DIN DANEMARCA LA BUCURESTI, JOACA LA VALCEA DERBYUL LIGII I – MIERCURI SI DEBUTEAZA DUPA 2 ZILE IN LIGA CAMPIONILOR, IN GERMANIA!

Revenite abia luni de la Cupa Mondiala, tricolorele care vin in majoritate de la Oltchim si Jolidon se vor intalni in asa zisul derby al campionatului, miercuri. Clujul a suferit si ea in fata Viborgului ca si nationala, care a primit un “dus nordic rece”, astfel ca Tadici poate ramane cu Zalaul pe primul loc si dupa runda aceasta. Oltchim se pare ca este in impas, nesiguranta zilei de maine cu toate povestile privind privatizarea combinatului, dand nastere la o noua echipa in oras – Chimia Rm. Valcea. Aceasta activeaza in Divizia A si are ca antrenor si pe Maria Kovacs, mama lui Kovacs de la Oltchim si cea care a descoperit-o pe Cristina Neagu. Antrenoarea da acum 5 jucatoarea la echipa nou infiintata in Valcea care vrea sa fie o alternativa la Oltchim in oras si care doreste promovarea in Liga I din sezonul viitor, pornind cu 2 victorii in Liga II. 

Etapa 3 se desfasoara marti si miercuri (27-28.09), dupa urmatorul program:

Manea şi compania vor juca primul meci oficial, după aproximativ trei luni de pauză, în Sala Sporturilor Traian din Rm. Vâlcea – renovata, cu o capacitate marita.

Am primit asigurări că lucrările de modernizare şi extindere a Sălii Sporturilor «Traian» vor fi terminate la timp. Eu am informat deja că meciul cu Universitatea Jolidon Cluj este programat să se dispute, la Vâlcea, miercuri, 28 septembrie, de la ora 17.30. Acesta va fi şi transmis în direct de Digi Sport, care nu-şi va putea schimba grila de programe pentru noi, în eventualitatea în care nu vom putea juca acest meci la Vâlcea. Însă nu luăm în calcul această variantă, din moment ce ni s-a spus că Sala va fi gata până la mijlocul săptămânii viitoare”, a precizat Petre Berbecaru preşedintele Oltchim-ului, pentru presa locala valceana.

Fetele de la Oltchim debutează în Liga Campionilor pe 30 septembrie in meciul cu Buxtehuder, care se dispută vineri, de la ora 19.00 in deplasare!

SE PREGATESTE ALTERNATIVA? Chiar dacă nu a putut sprijini proiectul, Petre Berbecaru preşedintele Oltchim-ului spune că ideea înfiinţării unei noi echipe (mai există şi Naţional Rm. Vâlcea!) de Divizia A la Vâlcea este una buna. „După cum am mai spus este lăudabilă ideea celor de la DSTJ Vâlcea şi CS Chimia de a înscrie o echipă de handbal în Divizia A.” – a spus acesta conform arenavalceana.ro

Este bine pentru că asigură jucătoarelor care termină junioratul continuitate în pregătire. Astfel, se face legătura între bază, care la noi a fost bună, dacă ţinem cont de rezultatele avute la nivel de junioare, şi vârful piramidei, reprezentat de Oltchim. Nu exista partea de mijloc, iar prin înscrierea acestei echipe în Divizia A s-a creat o oportunitate pentru jucătoare tinere de a creşte în valoare, de a acumula experienţa necesară pentru a face pasul spre Liga Naţională. CS Chimia are şi drept de promovare, este normal acest lucru, dar deocamdată e prea devreme să mă pronunţ în privinţa şanselor acesteia de a activa la cel mai înalt nivel în handbalul românesc, a incheiat acesta, pentru sursa sus amintita.