Calin Hagiu (rosu) - aici sub tricolor la seniori!

POTAISSA TURDA – POLI TIMISOARA, sambata 24.09.11 – ora 18:00. INFO de la partida LIVE TEXT pe CHAT-ul nostru, cu ajutorul colaboratorului turdanews.net

Clubul timişorean a reuşit să-l aducă sub formă de împrumut pe interul stânga al campioanei HCM Constanţa, Călin Hagiu. Jucătorul s-a transferat în această vară de la Cluj la echipa din Constanţa, dar a preferat să acumuleze meciuri oficiale, informeaza site-ul clubului banatean.

Hagiu are 23 de ani, 1m95cm înălţime, 94kg şi a fost unul din principalii marcatori ai echipei Universitatea Cluj în campionatul trecut. Este născut în Braşov, dar ascensiunea spre handbalul la nivel de seniori a făcut-o după ce a trecut pe la Centrul de Excelenţă de la Sighişoara.

Venirea lui Călin Hagiu vine să întărească postul de inter stânga, unde, din păcate, au apărut unele probleme din cauza accidentării grave a lui Gorjan Spahic. Acesta a ieşit accidentat de la ultimul meci de campionat, cu ligamentele încrucişate rupte, la genunchiul drept.

Celălalt jucător cu probleme medicale – Dragan Mrakic – va sta maxim 10 zile, el având unele microleziuni fibrilare. La sfîrşitul jocului castigat cu U Cluj la limita (26-25) din etapa 3, antrenorul Nedeljko Vuckovic s-a declarat mulţumit de rezultat şi de punctele câştigate, adăugând atunci că băieţii pot privi cu încredere meciul de la Turda, din aceasta saptamana.

Bănăţenii merg astfel cu încredere pe terenul nou-promovatei, mai ales după victoria din runda precedentă, obţinută în faţa Universităţii Cluj. De cealaltă parte, Potaissa a reuşit să adune doar un singur punct după primele 3 etape, astfel ca in fata unui public vulcanic – cum a fost si cu Suceava, ardelenii ataca prima victorie din Liga Nationala din istorie!

Cele două formaţii s-au întâlnit de mai multe ori în partide amicale, însă pe vremea când gruparea clujeană evolua în eşalon inferior, insa chiar si atunci, ardelenii au reusit sa castige mai multe partide in fata polistilor, chiar si in acest an la o dubla amicala cu timisorenii, desfasurata chiar in Banat.