PetruGhervanFostul antrenor al nationalei – ureaza succes d-lui Gatu in incercarea de intinerire a administratiei din cadrul forului roman.

Chiar dacă nu mai este selecţioner, Petru Ghervan continuă să se bucure de încrederea oamenilor implicaţi în handbalul românesc. Tehnicianul sucevean a fost votat alături de Dumitru Bernicu pentru a face parte din Consiliul de Admnistraţie al Federaţiei Române de Handbal.

Luni a avut loc Adunarea Generală în care s-a votat pentru preşedenţia Federaţiei Române de Handbal. Cristian Gaţu a fost reales în fruntea acestui for, urmând să conducă handbalul românesc pentru încă 4 ani. În cadrul aceleiaşi întâlniri s-a stabilit şi structura Consiliului de Administraţie, din care vor face parte sucevenii Petru Ghervan şi Dumitru Bernicu. Actualul director tehnic al Universităţii a fost ales cu al doilea număr de voturi după Ştefan Birtalan.

“Faptul ca a iesit domnul Gatu presedinte al Federatiei era oarecum de asteptat, dar chiar si in aceste conditii se impune iesirea din starea de inertie din ultimii ani. Oricum, stiu ca si dumnealui isi doreste acest lucru. Nu imi ramane decat sa ii urez succes in dorinta sa de a intineri si a revigora aparatul administrativ al Federatiei Romane de Handbal”, a declarat Petru Ghervan.

La Adunarea Generală au avut drept de vot toate structurile sportive afiliate la Federaţia Română de Handbal, care participă sau organizează competiţii.

 

Sursa: www.gazetasv.ro