Camilla Mikkelsen (Viborg) trece de Barsan Chintoan in Grupele LC - foto vhk.dk

“U”Jolidon Cluj – Viborg 21-37, Turneul de calificare in LC 2011/2012

OLTCHIM SI-A AFLAT ULTIMUL ADVERSAR DIN GR.D A LIGII CAMPIONILOR. Fetele de la vice-campioana României, “U”Jolidon, au luptat ca nişte leoaice şi s-au impus în faţa sârboaicelor de la Zajecar, scor 33-32. Declaratie a directorului executiv Olga Stanciu –mai jos!

Nervii ambelor echipe au fost greu încercaţi, dar româncele au dat lovitura pe final, impunându-se meritat. Din păcate, clujencele au pierdut finala Grupei 1 de calificare în faţa celor de la Viborg HK, scor 21-37. În aceste condiţii,vice-campioana nu s-a calificat în grupele Ligii Campionilor.

Conform regulamentului, câştigătoarea finalei mari se califică în grupa B preliminară a Ligii Campionilor, din care mai fac parte Larvik HK (Norvegia), Podravka (Croaţia) şi Krim Ljubljana (Slovenia).
Ocupanta locului secund din grupa 1, “U” Jolidon Cluj, plus cea de pe locul trei, RK Zajecar, vor continua în turul trei al Cupei Cupelor, în timp ce Rostov Don, de pe locul patru, va juca în turul doi al Cupei Cupelor.

Am făcut o primă repriză foarte bună și am fost mândră de jucătoarele noastre. În partea a doua, danezele ne-au predat o lecție de handbal. Când nu a mai existat nicio șansă, am rulat și noi tot lotul incluaiv junioarele”, a mărturisit directorul executiv Olga Stanciu pentru Ziua de Cluj, aceasta fiind aflată cu echipa în Danemarca.

OLTCHIM SI-A AFLAT ULTIMUL ADVERSAR DIN GR.D A LIGII CAMPIONILOR, TOT DUPA TURNEELE DE CALIFICARE DIN WEEK-END!

Formaţia germană Buxtehuder SV este a treia adversară a campioanei României – Oltchim Râmnicu Vâlcea, în grupa preliminară D a Ligii Campionilor, după ce a câştigat, duminică, grupa a 3-a de calificare, din turul secund al competiţiei (Germanele au învins formaţia Zaglebie Lubin, scor 27-26, iar duminică, în finala grupei a 3-a, a dispus de echipa ungară DVSC Debrecen, cu 30-26).