USuceava_SteauaCum ii sade bine unei echipe de conducere profesioniste, Univ. Suceava si-a stabilit din timp prioritatile si programul pentru inceputul noului an.

Conducerea clubului Universitatea a stabilit deja toate detaliile legate de deplasarea in Ucraina. Pentru returul din optimile Cupei Challenge cu Time Burevestnik, sucevenii vor petrece o zi intreaga pe drum.

Delegatia Universitatii se va deplasa aproape 400 km cu autocarul pana la Liov, de unde va lua avionul.

“Vom pleca pe 18 februarie spre Liov cu autocarul, iar de acolo vom lua avionul spre Luhansk. Ne vom caza in jurul orei 23:00 in aceeasi zi. Pe 19 februarie va fi o zi de reacomodare si antrenament, iar pe 20 este programat jocul. Vom lega acest meci din Cupa Challenge cu partida de campionat, de la Constanta, pe care speram sa o putem disputa marti. Asta si in conditiile in care imediat, la sfarsitul saptamanii, urmeaza un joc extrem de important pentru noi, pe teren propriu, cu Steaua”, a anuntat directorul tehnic al Universitatii, Petru Ghervan.

Universitatea Suceava va infrunta in optimile Cupei Challenge, formatia ucraineana, SC “Time-Burevestnik”. Prima mansa va avea loc pe 13 februarie la Suceava, air returul peste o saptamana, in Ucraina.

10 meciuri de verificare pana la reluarea campionatului

Oficialii clubului Universitatea Suceava au creionat programul de pregatire din aceasta iarna. Handbalistii suceveni vor relua inca de duminica antrenamentele, iar pana la sfarsitul lui ianuarie vor disputa nu mai putin de 10 meciuri de verificare.

“Dupa mai multe incercari de a realiza un program bazat pe ce avem noi nevoie, am ajuns la concluzia ca Suceava este locatia cea mai buna. Aici avem sala de joc, conditii foarte bune si nu in ultimul rand este si mult mai ieftin. Dupa 10-12 zile de pregatire fizica vom avea si primele meciuri de pregatire. Speram sa organizam un turneu la Suceava la care sa participam cu cele doua echipe ale noastre si sa mai invitam alte doua. Vom avea alte doua jocuri cu Clujul probabil dupa turneu, unul acasa si unul in deplasare. Urmeaza doua meciuri la Constanta, apoi vom pleca direct la Odorhei pentru a participa la un nou turneu de 4 echipe. Ne ramane in final un interval de 6-7 zile pentru pregatirea atenta a jocului cu Targu Jiu”, a anuntat Petru Ghervan.

Iata cum ar putea arata agenda handbalistilor suceveni in luna ianuarie:

3 ianuarie – reunirea lotului
12,13 ianuarie – turneu 4 echipe (Suceava)
15 ianuarie – amical cu Universitatea Cluj (Suceava)
17 ianuarie – amical cu Universitatea Cluj (Cluj)
19, 20 ianuarie – 2 amicale cu HCM Constanta (Constanta)
22, 23 ianuarie – turneu 4 echipe (Odorheiu Secuiesc)

Sursa: www.gazetasv.ro