Potaissa - Suceava 25-28 - foto de la colaboratorul turdanews.net

Potaissa Turda – Univ. Suceava 25-28 ( VIDEO!– Inclusiv Declaratii Antrenori). Aveti mai jos Raportul de joc cu evolutia partidei – ce a fost transmisa in Premiera LIVE TEXT de catre TurdaNews.net pe CHAT-ul eurohandbal.ro!

“A fost odată un loc, în care s-a produs un miracol… A fost ceva nemaivăzut, nemaipovestit şi nemaiîntâlnit în lumea asta! Fiecare jucător purta în el puterea a zeci de spectatori enigmatici, care ştiau taina simbiozei dintre public şi jucători. Pentru 60 de minute, acel loc a devenit unic, în spaţiu şi timp. Nu întreba cine a învins, pentru că învingătorii nu puteau fi numai unii! Închipuieţi că am jucat 7 contra la câteva sute plus 7! Cum poţi să câştigi în condiţiile astea?!”

Te aştept să fi mâine EROUL acestei poveşti. Pentru că povestea nu ar exista fără TINE!…

Toata lumea a fost alaturi de handbal in micuta localitate ardeleana! Asa isi promova cea mai reprezentativa dintre cotidianele de stiri din judetul Cluj – turdanews.net, inainte de partida, spectacolul sportiv, oferit in premiera pe prima scena handbalistica a tarii, de catre Potaissa Turda!

Publicul şi suporterii au încins atmosfera şi au fost alături de echipă pe toată perioada celor 60 de minute de joc, însă din păcate acest lucru nu le-a adus şi victoria! Aşadar, nu rămâne decât să priveasca cu optimism spre următorul meci pe care handbaliştii turdeni îl vor disputa în această duminică în compania celor de la Ştiinţa Mun. Dedeman Bacău – deplasare. Totusi, echipa locala a facut un meci bun in fata unei reprezentante cu experienta a Romaniei, in Cupele europene!

Partida s-a încheiat cu scorul de 25-28 (14-15) în favoarea oaspeţilor, după nenumărate ratări ale echipei noastre. Norocul nu a ţinut cu noi nici la loviturile de la 7 metri, când am ratat de două ori prin jucătorul de centru Raul Marian, şi o dată prin pivotul Alisie Mircea.

Tehnicianul Horaţiu Gal a folosit următorii jucători: Szabo Levente – Ifrim Răzvan (12 acţiuni/5 goluri), Ignat Lucian (4/3), Savic Nenad (6/2), Vizhbovskyy Yan (8/3, 2 de la 7m), Raul Marian (7/4, 3 de la 7m), Dediu Claudiu (2/1). Au mai jucat: Câmpan Flavius (4/1), Vasiloiu Daniel (4/2, 1 de la 7m), Parkhaniuk Mikdilo (1/0), Alisie Mircea (1/1), Suciu Cristian (0/0), Pavel Răzvan (3/3).

De la oaspeţi, cei mai buni marcatori au fost Acatrinei Florin (7 goluri) şi Gavriloaia Răzvan (5 goluri).

Momente importante ale partidei (Asa cum au fost transmise LIVE TEXT pe CHAT-ul eurohandbal.ro, in premiera de colaboratorul TurdaNews.net):

– La scorul de 18-19 (’40), turdenii au ratat două aruncări de la 7 metri, consecutive! Autori au fost Raul Marian (’41) şi Vizhbovskyy Yan (’42), după care oaspeţii au înscris pentru 18-20.

– La scorul de 19-20 (’46), turdenii au avut superioritate numerică, dar nu au reuşit să înscrie nici un gol în cele 2 minute!

RAPORT DE JOC – evolutie scor si marcatori, eliminari si aruncari de la 7m

JOACA HANDBAL! cu Potaissa Turda si www.TurdaNews.net