Adi Petrea -cel mai bun marcator al carasenilor cu 9g

Campionatul surprizelor?! Dupa o infrangere total neasteptata in prima etapa, cu CSM Bucuresti, echipa resiteana a raspuns cu o victorie surprinzatoare in fata vicecampioanei, echipa care s-a chinuit in prima etapa cu Steaua – cu toate noile achizitii de marca efectuate! Ca surpriza sa fie completa, CSM Bucuresti a fost infranta pe teren propriu de CSM Satu Mare, dupa victoria din Banatul de Munte! Declaratie Gligore Czari, antrenor CS Caraş-Severin – mai jos!

Clubul Sportiv Caraş-Severin a învins joi seara pe Handbal Club Odorhei cu scorul de 25-24 (13-10), în etapa a doua a Ligii Naţionale masculine de handbal.  Elevii lui Gligore Czari au evoluat impecabil şi au arătat că înfrângerea din prima etapă a fost doar un simplu accident. Purtaţi pe val de un public entuziast, handbaliştii cărăşeni au obţinut o victorie mare în această seară – anunta colaboratorul arenabanateana.ro, în faţa vicecampioanei naţionale!

„Aşa cum ne aşteptam, a fost un meci extrem de greu, de disputat. Mă bucur că a ieşit aşa cum ne-am dorit. Am început bine partida, am intrat încă din primul minut în joc. Am avut o primă repriză bună. Din păcate, se pare că l-am pierdut pe Pârvan, iar pe partea dreaptă vom fi descoperiţi, întrucât Marta nu este refăcut sută la sută. Vom suferi acolo. Dar soluţii se mai găsesc, Cuciula a jucat mai cerebral acolo, nu a vândut mingi, cu toate că nu am avut mână de aruncare la poartă acolo, a ţinut de minge aşa cum ne-am propus. În a doua repriză într-adevăr ne-am distanţat, am avut chiar cinci goluri, dar pe fond de oboseală, Odorheiul s-a apropiat de noi, pe ratările noastre, pe contraatacul lor, dar totul e bine când se termină cu bine. Astăzi poarta a avut un cuvânt greu de spus. În prima repriză, Ionescu ne-a ajutat cu mingi bune, utile. Am avut şi contraatac, cu toate că mulţi spun că jucăm bătrâneşte şi nu facem spectacol sportiv. Dar astăzi, cel puţin în prima repriză am avut şi câteva contraatacuri. Am avut şi aruncători de afară: Petrea nouă goluri, Tucanu aşa cum este , are experienţă, de Pîrîianu ce să mai spun. În general, toţi cei care au fost în teren şi-au făcut treaba, mai puţin cei care au intrat poate neîncălziţi, gen Vulpe, Nicu Negru. Poate şi presiunea jocului şi-a spus cuvântul la ei. Mulţumesc publicului care astăzi a fost fantastic şi ne-a susţinut.“ Gligore Czari, antrenor CS Caraş-Severin.

CS Caraş-Severin – HC Odorhei 25-24 (13-10)
15 septembrie 2011; Sala Polivalentă din Reşiţa; spectatori: 1.000.

Avertismente: Petrea (6), Pârvan (6) / Mihalcea (3), Adomnicăi (15), Orban (16).
Eliminări 2 min.: Vaidasigan (26:32), Petrea (29:27), Rohozneanu (37:44), Pîrîianu (59:54) / Ferenczi (45:58), Orban (52:49)
Aruncări de la 7 m: Caraş-Severin 2 (transformate) / Odorhei 3 (1 transformată).

CS Caraş-Severin: Ionescu, Antonaru – Petrea 9, Pîrîianu 5, Ciubotariu 4, Tucanu 3, Pârvan 2, Vaidasigan 1, Cuciula 1, Grozăvescu, Rohozneanu, Popovici, Vulpe, Negru, Eros, R. Czari. Antrenor: Gligore Czari.
HC Odorhei: Varo, Bârză – Rusia 6, Johannson 5, Mihalcea 4, Orban 3, Ferenczi 2, Talas 2, Kuzmanoski 2, Câmpan, Adomnicăi. Antrenor: Vlad Caba.

„JOACA HANDBAL!” cu www.handbal-cs.ro si www.arenabanateana.ro – Sursa ta zilnică de informaţii. Sport din Banat