UPDATE: STIINTA – ENERGIA 33-30 (16-15) FINAL in ultima partida a Etapei 1. VIDEO ultimul minut – CLICK AICI!

Duminică, de la 12.30, Știința Municipal Dedeman Bacău își începe parcursul într-o nouă ediție a Ligii Naționale de handbal masculin cu un meci pe teren propriu, împotriva echipei Energia Pandurii Tg. Jiu. Cele două formații s-au întâlnit în luna mai la Bacău, atunci când Știința s-a impus cu 32-26. Partida e LIVE TEXT si pe Sport.Bacaul.ro!

Doar pe eurohandbal.ro puteti consulta ARHIVA ultimelor 2 sezoane – CLICK AICI! 2 la 2 e scorul victoriilor celor doua echipe in confruntarile directe in ultimele 2 editii. Energia a castigat ambele partide in 2009-2010 cu 30-29, iar Stiinta in 2010-2011 cu 30-29 (deplasare) si 32-26! Arbitrii delegati la acest joc Pavel si State (Bz), au oficiat si la ultima partida incheiat cu vctoria gazdelor de azi. Ultimele 3 confruntari ale bacauanilor cu cei 2 la centru au fost fericite, gazdele castigand si partidele cu Suceava si Odorhei in sezonul trecut!

DECLARATII ELIODOR VOICA – STIINTA, RESPECTIV LIVIU ANDRIES – ENERGIA, INAINTE DE PARTIDA!

Antrenorul Eliodor Voica este de părere că datele problemei vor fi altele în partida de duminică: ”Acum, asistăm la debutul de campionat și observăm că surprizele nu întârzie să apară. Echipa din Târgu Jiu este cunoscută ca una ambițioasă, care are, deopotrivă, jucători tineri și experimentați. Chiar dacă au avut parte de câteva plecări, asta nu înseamnă că ei vor ceda. Consider că meciul de duminică va fi foarte dificil, pe care nu-l putem compara nicidecum cu cel din luna mai.”
În ce privește gândurile cu care gruparea băcăuană startul sezonului, tehnicianul Științei a fost concis: ”Abordăm debutul de campionat cu gândul de a ne face datoria și de a avea satisfacția muncii depuse.”
Referitor la obiectivul pentru sezonul 2011-2012, Eliodor Voica a spus: ”Obiectivul nostru rămâne în continuare același, adică un obiectiv care să onoreze echipa și oamenii care investesc în ea. Ocuparea unui loc de cupă europeană reprezintă, după părerea mea, un obiectiv destul de echilibrat.”

Energia, gata pentru un nou start în Liga Naţionale!

Antrenorul gorjenilor – Andrieş, spune că se va putea baza pe toţi jucătorii la acest meci, cu excepţia lui Rădulescu, acesta fiind învoit pentru a participa la un eveniment în familie: “Toată echipa este aptă, sper să arătăm o altă faţă şi să jucăm la fel ca în turneul de la Cluj. La turneul de la Târgu Jiu am avut probleme medicale. Au fost meciuri de pregătire, acum la meciuri oficiale altă va fi atitudinea. Rădulescu are un eveniment în familie, se căsătoreşte fratele şi e normal să fie învoit. Voi miza la acest meci doar pe Dragomir şi Motoi”, a declarat conform sportingorj.ro – Liviu Andrieş.

JOACA HANDBAL! cu www.Sport.Bacaul.ro si Stiinta MD Bacau, respectiv cu www.sportingorj.ro si Energia Tg.Jiu