UPDATE: Turdenii aproape de surpriza la debutul in Liga I - foto eurohandbal.ro

PARTIDA DE INFARCT PE FINAL! AVETI PE CHAT LIVE TEXT-UL TRANSMIS IN ULTIMUL SFERT AL PARTIDEI PE EUROHANDBAL! UPDATE:RAPORTUL DE JOC CU EVOLUTIA SCORULUI SI CU MARCATORII – MAI JOS!

CLUJUL SCOATE SI EA UN PUNCT LA SUCEAVA (info mai jos)! REZULTATELE DE PANA ACUM, DIN ET.1 – CLICK AICI! 

Potaissa Turda obtine primul punct la debutul in premiera in Liga nationala masculina. Ardelenii au fost aproape de o mare surpriza, insa Dinamo a recuperat cu cateva secunde inainte de final si a reusit golul egalarii cu 2 secunde inainte de sirena! Vom reveni cu INFO si FOTO de la Calarasi, dupa prima partida disputata de Dinamo in noua localitate pe care a ales-o sa isi dispute jocurile de pe teren propriu, in aceasta editie de campionat.

UPDATE! MARCATORII: Ganea Dragos 8g/9 aruncari si Vasile Marius 7g/14 aruncari – de la Dinamo, respectiv Raul Marian 10g/13 aruncari si Ignat Lucian 7g/10 aruncari – de la Potaissa, au fost principalii marcatori ai partidei!

VIDEO – ultimul minut, mai jos!

[media id=114 width=480 height=210]

Sursa video: Digi Sport

Joaca handbal! cu www.gazetasv.ro

Universitatea Suceava a terminat la egalitate, scor 25-25, in compania formatiei “U” Transilvania Cluj, intr-un meci desfasurat astazi, in sala Lps si care a contat pentru prima etapa a Ligii Nationale de handball masculin.

Evolutia scorului: 5-3 (min 10), 8-7 (min 20), 12-9 (pauza), 16-14 (min 40), 23-19 (min 50), 25-25 (final).

Universitatea Suceava: Andrei (13 interventii), Nedelcu, Spiridon– Mitrea (7 goluri), Acatrinei (6), Besarab (4), Gavriloaia (2), Amihaesi (2), Cantec (1), Bursuc (1), Pancu (1), Soldanescu (1), Chirut, Tutu, Rosu, Schroder.

“U” Transilvania Cluj: Bondar (10 goluri), Mihai (6), Burca (4), Lazar (2), Turcu (1), Vlad (1), Busecan (1).