UPDATE: Aceasta este Sala Polivalenta inaugurata azi la Calarasi de Oltchim si Zajecar! (foto eurohandbal.ro)

UPDATE: CS Oltchim vs RK Zajecar 33-22

Sala Polivalentă din Călăraşi are o capacitate de 1500 de locuri si va fi inaugurata cu o partida de gala dintre Campioanele Romaniei si Serbiei: CS Oltchim vs RK Zajecar – joi 08.09.2011, ora 18:00, Direct pe Digi Sport 2. Evenimentul creeaza o emulatie fantastica in oras, cererea de bilete la acest spectacol sportiv fiind chiar de 10 ori mai mare decat capacitatea salii! Eurohandbal.ro va fi prezent si la acest eveniment si va aduce info si foto dupa terminarea spectacolului!

Ţopescu va încinge atmosfera! Cunoscutul jurnalist sportiv şi politician, Cristian Ţopescu, va încinge atmosfera la inaugurarea Sălii Polivalente de astăzi. Ţopescu va comenta în direct partida de handbal dintre Oltchim şi RK Zajecar, campioana Serbiei. In aceste zile, hadbalul este in atentia politicului din urbea calaraseana. Oficialitatile locale fac din acest eveniment o propaganda politica iesita din comun si au programat concomitent cu acest eveniment si Zilele Municipiului – tot in acest week-end. Dinamo va intregi sarbatoarea la debutul in noua Sala Polivalenta, deoarece va reprezenta in mod oficial Calarasiul, in acest sezon al Ligii Nationale!

Campioana României la handbal feminin, Oltchim Râmnicu Vâlcea, va inaugural astăzi noua sală Polivalentă din Călăraşi printr-un meci amical susţinut în fata campioanei Serbiei – RK Zajecar, formaţie care are în componenţă si româncele Tereza Pîslaru şi Elena Moise, dar şi pe cunoscuta vedeta a nationalei Spaniei – Marta Mangue, transferată recent de la HK Esbjerg din Danemarca (Echipa ce a eliminat in sezonul trecut pe Dunarea Braila in optimile de finala din EHF Cup).

Sala Polivalentă din Călăraşi are o capacitate de 1500 de locuri, cu 300 mai puţin pentru ca această construcţie să fie pusă pe harta competiţiilor internaţionale. Suprafata din sala corespunde jocurilor de handbal, baschet, volei, tenis şi fotbal de interior. De la o grosime totală de 8,0 mm, cu un strat de spumă PVC şi un cadru din fibră de sticlă, terenul va oferi un confort real, acustic la impact, astfel ca locatia este una reusita.

INCREDIBIL: DINAMO SE “VINDE” CA LA PIATA! AMBITIILE POLITICE LOCALE CALARASENE AU DAT NASTERE LA O NOUA ECHIPA IN LIGA NATIONALA MASCULINA DE HANDBAL! INSA DOAR PENTRU ACEST SEZON! DINAMO MUNICIPAL CALARASI VA REDEVENI DINAMO BUCURESTI LA INCHEIEREA SEZONULUI ACTUAL, DUPA CE S-A NUMIT IN PRECEDENTUL CAMPIONAT, DINAMO MUNICIPAL BRASOV!

Este de ştiut faptul că în noua sală va juca în Liga Naţională, Dinamo Municipal Călăraşi, echipă care a fost preluată de Primăria municipiului in ultimul moment şi care apartine de C.S. Dinamo Bucureşti. Echipa de handbal masculin, din Liga Naţională, Dinamo Bucureşti va juca la Călăraşi sub denumirea de Dinamo Municipal Călăraşi, informează www.sportcalarasean.ro.

Primalul actual N. Dragu a adus Dinamo un sezon la Calarasi!

“Batalia” dintre vicepreşedintele Consiliului Judeţean – Daniel Drăgulin, contracandidatul lui Nicolae Dragu la alegerile din 2012 pentru fotoliul de primar al oraşului au adus – se pare, echipa Dinamo in Calarasi! Astfel, se poate spune că actualul edil (Nicolae Dragu),   pentru a câştiga electorat, dar şi dintr-o oarecare teamă pentru adversarul său, a fost în stare să aducă o nouă echipă de handbal în municipiul de pe malul Borcei, dându-le “cu flit” în acest mod celor de la Triumf, o formaţie locală născută din dorinţa unui călărăşean, Constantin Frîncu informeaza aceeasi publicatie locala.

O ştire de ultima oră a bulversat apele la inceputul saptamanii în sportul călărăşean. În urma unei şedinţe făcute pe ascuns la sediul clubului Dunărea Călăraşi a luat naştere o nouă echipă: Dinamo Municipal Călăraşi. În acest sens a apărut secţia de handbal a clubului Dunărea, şeful secţiei, Marian Dinulescu, fiind ales cu votul unanim al întregului Consiliu Director. Aşadar, a fost înfiinţată o nouă secţie de handbal, care cu siguranţă va naşte mari ambiţii politice locale. FRH accepta pentru al doilea an consecutiv transformarea clubului de handbal Dinamo! CSM Triumf Călăraşi – cealalta echipa din localitate, este aproape înlăturata, chiar daca Dinamo va juca – conform declaratiilor, doar in acest sezon in acest oras! De la anul, se pare ca echipa  bucuresteana va avea – in sfarsit propria Sala de joc, dupa aproape 10-15 ani in care s-a perindat pe unde s-a putut: Brasov, Buzau, Ploiesti, Bucuresti si acum Calarasi!!! pierzandu-si practic identitatea creata de-a lungul timpului de fostii mari sportivi, devenind o echipa de pluton care a scapat in mai multe randuri cu greu de emotiile retrogradarii!

Se pare ca personajul – Iliuţă, îi plăteşte pe jucătorii lui Dinamo…iar, un alt nume important – Itu, dă cazarea! PENTRU MAI MULTE DETALII DESPRE ACEASTA RUSINE A LUI DINAMO – CLICK AICI:DINAMO MUN.BRASOV DEVINE MUN.CALARASI!

SI TOTUSI… SA “JUCAM HANDBAL!”