HCM Constanta

Campionii de la HCM sunt hotărîţi să-şi treacă în palmares un nou trofeu, după ce au luat deja titlul naţional şi Cupa României în ultimul sezon. Preşedintele Federaţiei Române de Handbal, Cristian Gaţu, vine la Constanţa pentru a decerna “Cupa FRH 75 de ani”, în primul turneu Final Four organizat vreodată în handbalul masculin românesc.

Finanţată de Consiliul Judeţean Constanţa, Primăria Municipiului Constanţa, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanţa şi Loteria Română, ”Cupa FRH 75 de ani” este evenimentul sportiv al săptămânii la Constanţa. Organizat în sistemul ”Final Four”, turneul se va bucura de participarea primelor 4 clasate în Liga Naţională de handbal masculine la sfîrşitul sezonului trecut, HCM Constanţa, HC Odorheiu Secuiesc, UCM Caraş Severin şi Bucovina Suceava. Campioană şi deţinătoare a Cupei României, HCM este favorită la cucerirea trofeului, o replică practic a Supercupei României, organizată ultima dată în 2007, cînd Constanţa a învins Steaua la Sala Polivalentă din Capitală. Turneul va debuta vineri, în direct la Neptun TV, la ora 17.00, cu meciul Bucovina Suceava – HC Odorhei, urmat la ora 19.00, de asemenea în direct la Neptun TV, de partida HCM Constanţa – UCM Caraş Severin. Sâmbătă, la ora 12.00 va avea loc finala mică, iar la ora 14.00 finala mare.

În direct la Neptun TV cele mai bune 4 echipe ale handbalulului masculin se lupta pentru trofeul de la Malul Mari Negre.