"JOACA HANDBAL!" - creati modele pentru cei mici cu mingea la semicerc!

Cele mai complete stiri din handbalul feminin si masculin din pauza intre sezoanele competitionale, doar aici pe eurohandbal.ro! Noul sezon bate la usa! Mai sunt 2 saptamani pana la startul noi editii handbalistice! Si in sezonul viitor, echipa noastra incearca sa va aduca surprize placute, asa cum am reusit cu Campionatul European din Danemarca/ Norvegia – unde am fost prezenti, in premiera pentru un site dedicat handbalului la noi in tara! Bucuria a fost nemasurata, cu medaliile de bronz obtinute de fetele noastre! Stati alaturi de noi cu singurele declaratii audio si foto din campionatul nostru si de la marile competii!

Cele mai importante 100 de stiri din handbalul romanesc incepand de la finalul sezonului 2010-2011 pana la startul noii editii de campionat, le puteti vedea dand – CLICK AICI!

In speranta ca handbalul ne va aduce in continuare modele de viata si bucurii si in acest sezon, in ciuda mizerabilei crize care afecteaza enorm in aceasta perioada, va invitam sa stati alaturi de sportivii nostrii – JOACA HANDBAL!