Corespondentul nostru a facut un tur de forta in aceste doua zile, pentru a aduce cat mai multe informatii de la Cluj. In incheiere va aduce foto de la sfarsitul partidei si de la decernarea Trofeului catre Oltchim Rm. Valcea, dar si de la inmanarea premiilor pentru cele mai bune jucatoare de la acest turneu. Voina, Tadici, Lecuseanu,Jovanovic, Ciuciulete, Oana Manea cu trofeul, dar si altele…mai jos. VOM REVENI CU DECLARATII AUDIO!

Cristina Neagu a asistat si ea la meciurile de la Cluj, sosita din SUA, unde a efectuat un control medical, dupa operatia la umarul drept. Revenim si cu declaratia AUDIO a Cristinei Neagu, oferita la sfarsitul Turneului Supercupa Romaniei 2011! Dar si cu Declaratia AUDIO, a Presedintelui FRH – Cristian Gatu!

La finalul competitiei FRH75 – Cupa Clujului, care a avut loc in perioada 5-6 august, la Sala Sporturilor „Horia Demian”, s-au acordat urmatoarele premii speciale:

MVP – Marija Jovanovici (Oltchim), Golgeter – Daniela Babeanu (HC Zalau, 22 goluri), Cel mai bun portar – Adina Muresan (HC Zalau), Miss turneu – Adina Fiera (Oltchim), Cea mai populara jucatoare – Mihaela Ani-Senocico (“U” Jolidon Cluj), Cea mai tanara jucatoare – Andrada Rob (HC Zalau, 18 ani).