Oana Manea - Oltchim, primeste Trofeul Supercupei 2011

EXCLUSIV – SUPER GALERIE FOTO DE LA FINALA SUPERCUPEI CASTIGATA DE OLTCHIM!

FINALA: OLTCHIM RM.VALCEA – HC ZALAU 33-26. VIDEO – Decernarea trofeului (sursa digisport)

Primul trofeu castigat de Oltchim in startul noului sezon!Campioana vrea sa termine acest sezon, la fel cum l-a inceput: cu o cupa pe masa! Castigand primul trofeu al Ligii Campionilor din istoria sa! Marija Jovanovic castiga primul trofeu in Romania – Cea mai tehnica jucatoare de la Supercupa!

Noile achizitii nu sunt inca integrate complet, dar echipa valceana urmeaza sa intreprinda turnee puternice care sa le ofere omogenitatea de care au nevoie! Gyor, Itxako, Dinamo Volgograd, Byasen Trondheim, Ferencvaros, Metz, Thuringer, Hypo Bank sunt doar câteva dintre adversarele Oltchim-ului din turneele de pregătire care urmează, pana la startul noului sezon al Ligii Campionilor! Suporterii ai mari sperante astfel ca 20 de fani din Brigada Zavoi, au insotit echipa si la Cluj!

Marcatoare:

Oltchim – Stanca 5 goluri, Jovanovici 4, Ardean-Elisei 4, Brădeanu 4, Nechita 4, Manea 3, Managarova 2, Curea 2, Chirilă 2, Ozel 2, Fiera 1.

HC Zalău – Băbeanu 15 goluri, Beşe 6, Ţurcaş 2, Ciuciulete 1, Ailincăi 1, Bădiţă 1.

Tot sâmbătă, în finala mică a Supercupei, „U” Jolidon s-a impus în faţa echipei CSM Bucureşti, scor 32-25 (18-13)

M.Jovanovic - Oltchim, cea mai tehnica jucatoare de la Supercupa Romaniei 2011

SUPER GALERIE FOTO DE LA FINALA SUPERCUPEI CASTIGATA DE OLTCHIM! Revenim cu alte foto si info.

FR Handbal a organizat pentru prima dată competiţia, care poartă în 2011 şi numele de Cupa Clujului, dar aniversează şi 75 de ani de existenţă ai forului de specialitate. La Supercupa României au participat primele patru clasate din Liga Naţională, în sezonul 2010-2011. La masculin, competiţia similară va avea loc la Constanţa, în 2-3 septembrie.