Eliza Buceschi de 2 ori MVP declarat de EHF! In partidelke cu Rusia - 10g si in cea cu Spania - 10g, deasemenea.

ROMANIA ARE VIITOR LA FEMININ! 16 PENTRU MEDALI LA CE TINERET FEMININ – OLANDA 2011! ELIZA BUCESCHI (Extrem Baia Mare) cu 10 + 10g, se inscrie clar in lupta pentru golgetera turneului final si se anunta a fi, una dintre cele mai bune jucatoare de handbal din sud-estul Europei, daca nu a devenit deja cea mai buna! Declaratie Remus Draganescu!

Romania – Spania 25–19(13-8)

Romania: Arghir Andreea, Mazareanu Ana, Tamas Reka, Buceschi Eliza (10g), Florea Stefania (4), Ianasi Andreea (1) , Barbos Andreea, Ivan Irina , Ciobanu Florentina, Apipie Ana , Perianu Gabriela (6), Ciolan Ana (4), Pricopi Andreea , Florica Cristina, Varga Roxana, Dedu Denisa.

Provenita dintr-o familie de handbalisti Eliza a marcat cate 10g, atat cu Rusia cat si cu Spania si face furori pentru nationala noastra de tineret, la doar 18 ani, prin jocul sau la acest European de tineret. Provenita din arhicunoscutul “izvorul de talente” baimarean, Buceschi duce Romania catre medalii, tricolorele calificandu-se deja in Main Round – inainte de ultima partida cu Slovenia. Dar cel mai important este ca avem deja 2 puncte acolo, iar o victorie din cele doua partide cu Norvegia si Olanda (calificate si ele in MR), ne duce in lupta pentru medaliile europene la acest nivel. Imbucurator pentru handbalul feminin, care arata ca are si viitor sub conducerea lui Musi si Buceschi (tatal jucatoarei)

Marti de la ora 21,00 poate fi partida decisiva pentru intrarea in lupta pentru medalii. Vom intalnii castigatoarea Grupei B, Olanda sau Norvegia, care se dueleaza duminica pentru suprematia in cea de-a doua grupa preliminara. Acest lucru poate fi in avantajul formatiei noastre, care duminica are doar o partida de “antrenament” cu Slovenia, tricolorele fiind deja calificate de pe primul loc in Main Round! Astfel ca totul decurge perfect deocamdata la acest turneu final pentru handbalul de tineret feminin romanesc. Sa speram ca jucatoarele noastre vor aduce o noua bucurie sportului din tara noastra! Concentrarea, lipsa de accidentari si pregatirea viitoarelor partide ne poate duce departe – pana sus de tot in topul Europei handbalistice. Olanda insa este tara gazda si este incurajata extraordinar pentru acest nivel – de aproape 1.000 de spectatori la fiecare partida. Olanda – Norvegia poate fi urmarita LIVE VIDEO, duminica de la ora 19 pe site-ul competitiei – CLICK AICI!

Directorul Tehnic – Remus Draganescu “Unele dintre jucatoarele spaniole nu a atins nivelul lor obişnuit astăzi. În afară de asta, am avut pregatita tactica pentru echipa lor, foarte bine! Dar, de asemenea, ne-am apărat foarte bine” a spus acesta pentru site-ul competitiei.