Jovanovic - debut pentru Oltchim la Cluj (4g cu CSM Buc) - foto eurohandbal.ro

EXCLUSIV – SUPER GALERIE FOTO! Vedeti un calup de 64 poze, de la prima partida a Oltchimului in acest sezon si debutul jucatoarelor nou venite: Bradeanu, Chirila, Knezovici si Jovanovic

SEMIFINALA 2: OLTCHIM – CSM BUCUREȘTI 45-25 (20-14). Astfel ca FINALA MARE e HC ZALĂU – OLTCHIM RM VÂLCEA, Sambata ora 13:00, ÎN DIRECT LA DIGI SPORT. FINALA MICĂ: JOLIDON CLUJ – CSM BUCUREȘTI ora 11:00.

20 goluri diferenta cu a 3-a clasata in Liga I! Debut in forta al Oltchimului in primele meciuri din pregatirile sezonului 2011/12. Si-au facut debutul oficial la formatia campioana si noile achizitii: Jovanovic, Chirila, Bradeanu  si Knezovic. A lipsit doar rusoaica Vetkova care isi rezolva in aceste zile, viza de sedere pe lunga durata in Romania. Formatia valceana si-a dublat distanta fata de CSM in ultimele 13 minute! De la 33-22 pana la 45-25, reusind sa nu mai incaseze decat 3g in aceste minute din final!

Oltchim e mai tare decat in urma cu 2 sezoane, cel putin asa pare la prima vedere. Iar o data cu revenirea la capacitatea normala si a Cristinei Neagu, probabil ca visul de a castiga Liga campionilor nu este indraznet! Jovanovic a reusit 4g la debut si pare a fi jucatoarea de care avem nevoie la linia de 9m. Bradeanu si Chirila au reusit 1g respectiv 2 (1 X 7m ratat) la prima reprezentatie.

“Avand in vedere ca am disputat 2 partide azi, sunt multumit de evolutia fetelor” – a spus Radu Voina la terminarea partidei cu CSM. Oltchim a mai disputat o partida – insa amicala, in afara Supercupei cu o formatie din Ungaria, de la ora 15,00 – cu 4 ore inainte de disputa cu CSM. Victoria a fost la fel de zdrobitoare!

Marcatoare OLTCHIM: Elisei Valentina 8, Managarova 6g, Oana Manea 5g, Jovanovic, Curea Puscasu si Galca cate 4 fiecare, Oana Chirila, Geiger, Vizitiu, Fiera si Ozel cate 2g fiecare, Bradeanu 1g, Nechita 1g. Roxana Han 1g, Farcau 1g.

De la CSM Bucuresti s-a remarcat Mihalschi Gabriela cu 7g, reusite in poarta campioanei.

SUPER GALERIE FOTO! Vedeti mai jos, un calup de 64 poze, de la prima partida a Oltchimului in acest sezon.