Marija Jovanovic debut pentru Oltchim la Cluj - foto csoltchim.com

UPDATE: ZALAUL LUI TADICI IN FINALA SUPERCUPEI! Jolidon – Zalau scor final 24-25 (17-12) in Semifinala 1 a turneului!!!
Stati aproape de corespondentul eurohandbal.ro, care va aduce info, declaratii audio si galerii foto, de la turneul spectacol ce se anunta la Cluj, cu participarea primelor 4 echipe ale tari: CS Oltchim Rm. Valcea, Jolidon Cluj, HC Zalau si CSM Bucuresti.
Programul competitiei mai jos!

După aproape trei săptămâni în care au tras tare pentru a se pune la punct cu pregătirea fizică, handbalistele de la Oltchim iau startul la meciuri. Primele contacte pe teren, le au la sfârşitul acestei săptămâni, la Cluj, acolo unde vor disputa câteva meciuri oficiale, programate pentru a celebra 75 de ani de existenţă ai Federaţiei Române de Handbal.

Cele mai reprezentative patru echipe la feminin se vor putea lupta pentru un nou trofeu intern, Supercupa României. Noile vedete ale campioanei – Jovanovic , Oana Chirila si Bradeanu, vor juca primele partide in tricoul Oltchimului in acest sezon. Jolidon organizeaza turneul si se pregateste intens pentru confruntarea cu Viborg, din septembrie, duel care o poate duce in premiera in Liga campionilor. Clujul a fost singura echipa care a smuls un punct Oltchimului in ultimele 3 sezoane. Tadici si Margulescu isi vor biciuii elevele de pe margine pentru a scoate tot ce au mai bun din ele – in vederea meciurilor din Cupa EHF. Astfel ca spectacolul de calitate pare asigurat la Cluj, in acest week-end!

Oltchim va începe pregătirea tehnico-tactică la acest turneu, la care au fost invitate să ia parte primele patru echipe din Liga Naţională. Obiectivul principal îl constituie pregătirea şi găsirea unei formule de joc potrivită în perspectiva meciurilor oficiale. Rezultatele sunt pe planul 2, dar contează şi ele. Oltchim tot timpul îşi propune să câştige şi bineînţeles că ne-am dori să mai aducem un trofeu la Vâlcea.”  a spus conform arenavalceana.ro, Presedintele Petre Berbecaru – Oltchim.

Gyor, Itxako, Dinamo Volgograd, Byasen Trondheim, Ferencvaros, Metz, Thuringer, Hypo Bank sunt doar câteva dintre adversarele Oltchim-ului din turneele de pregătire care urmează Supercupei Romaniei!

PROGRAMUL SUPERCUPA ROMANIEI

Primul duel are loc vineri, în direct la Digi Sport 1: gazdele de la U Jolidon întâlnesc Zalăul lui Tadici de la ora 17:30. Două ore mai târziu, campioana Oltchim joacă împotriva lui CSM Bucureşti, tot pe Digi Sport 1.

Finala mica începe sâmbătă la ora 11:00, în timp ce câştigatoarea Supercupei se va decide de la ora 13:00! JOACA HANDBAL! cu Supercupa Romaniei – 75 de ani de la infiintarea FRH!