Galca aici la ultima partida pentru Romania va avea concurenta serioasa in acest sezon care poate fi ultimul la Oltchim!

Dupa doar o zi de pauza la revenirea din cantonamentul de la mare, unde au fost “intinse” la maxim de preparatorul fizic francez – Frank Khun, vâlcencele vor respira in urmatoarele 6 zile, cel mai pur aer din tara, în staţiunea Fundata! Oltchim va participa la patru turnee de pregătire în această vară! Vânzarea abonamentelor pentru sezonului 2011-2012 va fi întârziată, urmând a începe abia după 15 august – vedeti tot mai jos, de ce!

Lotul echipei Oltchim Rm. Vâlcea pentru sezonul 2011-2012, il aveti mai jos!

CU GANDUL TOT LA LIGA CAMPIONILOR! Chiar dacă primele competiţii care încep, vor fi Supercupa Romaniei si Liga Naţională, handbalistele de la Oltchim Râmnicu Vâlcea sunt cu gândul la confruntările din Liga Campionilor şi la obiectivul care le-a fost fixat pentru sezonul acesta – finala competitiei intercluburi! De aceea programul de pregatire gandit de Presedintele Petre Berbecaru, a fost unul pe masura!

Inainte de cele patru turnee amicale programate in aceasta vara, campioanele României vor pleca de duminică – 24 iulie, într-un nou stagiu centralizat de pregătire. Locaţia aleasă de conducători, reprezintă o premieră absolută: staţiunea turistică montană Fundata din judeţul Braşov. Destinaţia handbalistelor vâlcene este una  -care se diferenţiază radical faţă de restul staţiunilor cu specific montan. Fundata este localitatea situată la cea mai mare altitudine din ţară, iar aerul de acolo este considerat ca fiind cel mai pur din România, anunta arenavalceana.ro! Campioanele vor ramane acolo, până la finele lunii iulie.

Reamintim ca, pentru a ajunge în ultimul act al Ligii Campionilor, oficialii clubului au reuşit să facă cinci transferuri importante: Sanela Knezovici şi Marija Jovanovic, ambele de la Buducnost Podgorica, Oana Şoit, de la Itxako Navarra, Aurelia Brădeanu, de la ETO Gyor şi Ekaterina Vetkova, de la Zvezda Zvenigorod. Dintre acestea, doar rusoaica ştie cum este să ridici trofeul deasupra capului, reuşind această performanţă în perioada în care trupa antrenată de Evgueni Trefilov făcea legea în Europa. Şoit şi Brădeanu au ajuns şi ele până în finala competiţiei, prima chiar în sezonul trecut, cea de-a doua în anul 2009.

Oltchim va participa la patru turnee de pregătire în această vară! După cele două stagii de pregătire fizică, jucătoarele de la Oltchim vor începe şi seria partidelor amicale. Conducătorii vâlceni au programat deja patru turnee de pregătire, elevele antrenorilor Radu Voina şi Aurelian Roşca urmând a fi prezente între 5-7 august la Cluj-Napoca pentru Supercupa, între 12-15 august, la Siofok (Ungaria), între 18-22 august, la turneul de la Schmelz (Germania) şi între 25-29 august, la Bad Urach (Germania). Sezonul 2011-2012 al Ligii Naţionale va începe pe 3 septembrie, iar fetele din Ramnic vor juca prima partida de acasa – in etapa II, cu Jolidon.

LOTUL CS OLTCHIM RM.VALCEA PENTRU SEZONUL 2011-2012:

Portari: Talida Tolnai, Sanela Knezovic, Mihaela Smedescu

Interi: Marija Jovanovic, Adina Fiera, Aurelia Brădeanu, Oana Şoit, Melinda Geiger, Patricia Vizitiu

Centri: Yeliz Ozel, Cristina Neagu, Roxana Han

Extreme: Valentina Ardean, Iulia Puscasu Curea, Ramona Farcău, Adriana Nechita, Iuliya Managarova

Pivoţi: Ionela Stanca, Ekaterina Vetkova, Oana Manea

Oficialii lui Oltchim Râmnicu Vâlcea au anunţat pe site-ul oficial al clubului csoltchim.com, că vânzarea abonamentelor pentru sezonului 2011-2012 va fi întârziată, urmând a începe abia după 15 august, din cauza lucrărilor de modernizare de la Sala Traian, careia ii va fi marita capacitatea, prin umplerea randurilor goale dintre sectoare si crearea unor balcoane, in spatele portilor.

COMUNICATUL OFICIAL AL CLUBULUI OLTCHIM – CLICK AICI!

Marija Jovanovic a semnat pe 2 sezoane cu Oltchim - foto csoltchim.com