UCM dispare! Insa "Joaca handbal!"-ul continua la Resita, sub titulatura de HC Caras Severin!

Echipa caraseana a fost înscrisă în Cupa Challenge, de actuala conducere.

Conducerea administrativă a echipei masculine Handbal Club Caraş-Severin a discutat cu jucătorii de la fosta formaţie, UCM Reşiţa pentru continuarea colaborării şi în sezoanele viitoare ale Ligii Naţionale.

De asemenea, se poartă discuţii şi cu alţi handbalişti pentru a se legitima la echipa judeţului Caraş-Severin. Unul dintre aceştia este Florin Ciubotariu care a acceptat să revină la gruparea de pe malul Bârzavei, de la Universitatea Bucovina Suceava.

Contractele cu jucătorii nu au fost semnate deoarece noua structură încă nu a obţinut Certificatul de Identitate Sportivă. Documentele au fost înaintate la Autoritatea Naţională pentru Sport şi în următoarele zile Handbal Club Caraş-Severin va intra în posesia CIS-ului, ne-a confirmat directorul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret, prof. Liliana Dacica. Conducerea formaţiei a înscris echipa în Cupa Challenge pentru ediţia 2011-2012. Culorile vor rămâne încontinuare alb-albastru – informeaza colaboratorul nostru www.radio-resita.ro.

Scris de Daniel Babun