Ca semn de protest fata de ziarele centrale si modul in care acestea promoveaza sportul nostru de echipa nr.1, nu am informat iubitorii de handbal cu nimic despre prima etapa din 2011 la feminin! Asa cum am promis – revenim cu un articol, prin care speram sa ii determinam, sa vina alaturi de noi – minoritarii care “JOACA HANDBAL!”, catre “ADEVARUL DESPRE HANDBAL” (Revista FRH). O sa radeti! Dar pur si simplu ne-am enervat pe personalitatile, care scriu in regim de monopol despre handbal, dar o fac – de fapt, total impotriva lui!

In primul rand ar trebui sa intelegeti ca unii nu inteleg fenomenul sau ca sa fim si mai rai, nici macar nu au habar despre regulamentul jocului! Ne-am enervat la inceputul acestui an sa vedem ca ecoul unor medalii de bronz obtinute de fete se transmit tot inspre aceeasi problema, inca nerezolvata la sfarsitul anului trecut! Mergand pe principiul ca – “Odata si-o data va pleca antrenorul de la Oltchim si atunci o sa avem dreptate :)” , anul 2011 si handbalul acesta minunat, a inceput fara nici un inlocuitor la Valcea! Adica MÉGIS ITT VAN KOVACS!

Ne enerveaza inecarea handbalului in mizeria unor URSITOARE valcene care, avand la baza un GPS, ne intoxica cu minciuni privind limba maghiara de mai multe luni! Doar pentru a scrie, pardon!… a preaslavii si promova “iubitul” nostru handbal! CITITI UN ARTICOL FARA MENAJAMENTE, CARE VA PREZINTA DE FAPT RELATIA DUPA CARE NOI NU SUNTEM DE ACORD SA PROMOVAM HANDBALUL…Scris in valceasport.ro in luna octombrie, dar la fel de valabil si azi!

CLICK AICI pentru: “Gavrilescu minte? Gazeta Sporturilor anunţă că antrenorul Kovacs pleacă dacă Oltchim nu învinge la Larvik! 

NU O SPUNEM NOI! O spun altii care sunt aproape de fenomenul Oltchim! Altii au incercat sa scoata si mai mult din piatra seaca si au anuntat ca respectivul antrenor, cel mai important subiect pentru handbalul romanesc :), are un contract ce nu poate fi reziliat decat daca se platesc compensatii fabuloase pentru handbal si au fost pusi repede la punct, printr-o conferinta de presa! Nimic adevarat! a spus atunci presedintele Oltchimului – Gavrilescu!

“GPS iz da’ best :)” scrie un vizitator intern! Probabil, pentru ca te duce exact in locul in care ati dori sa fiti la evenimentele sportive – va arata cu exactitate locul in care doriti sa ajungeti! Insa din pacate, noi am ajuns la concluzia ca “harta incorporata” este una gresita! Si doar virtual sunteti la intrarea in spectacolul sportiv, insa cand va inchideti aparatul si va dati jos din masina, s-ar putea sa aveti o surpriza neplacuta! Ati ajuns intr-un loc in care “Sportul NU conteaza!”, deci handbalul cu atat mai putin!

Deasemenea eram putin nervosi cand am auzit de la cineva ca…normal ca am citit! In Echipa si destinul ei “Însă stilul necooperant, categoric şi irespirabil de conducere a federaţiei nu lasă loc soluţiilor la marea ecuaţie tipic românească: avem jucătoare care devin la club cele mai bune din lume, însă care nu reuşesc să aducă medalia de aur la “naţională” 

DA! Dl. politist incoruptibil a fost dus de GPS chiar in “curtea” handbalului, imediat dupa ce a aflat ca am castigat medalia de bronz! Gasind repede vinovatii despre nerealizarile din jurul lui! Pai da, daca luam aur se uita si politistul la meci! Asa chiar a fost o surpriza! “Cum?! am castigat in fata Danemarcei? Sa imi lasati pe birou ceva despre fenomen, ca nu am mai urmarit nimic din el! Offf… tre’ sa sa ma duc la scarbici sa scriu de sport, si e duminica! Nu puteau si astea sa faca ceva luni!” Noi l-am informat despre un caz Ridzi mai tare decat tot cazul dezmembrat pe toate fetele de dansul, in valoare de 2 milioane de euro cu “Dezvoltarea turismului in Zona Parang”, insa am fost trimisi la plimbare, la un corespondent de la Cluj, chiar daca i-am spus ca detinem toate datele pentru a scoate la iveala toate nerealizarile dintr-o zona care sufera social – enorm si va suferii din ce in ce mai mult datorita portocalelor care au crescut in zona.

In plus, se pare ca au incetat si “Bataile nocturne la usa lui Ozel!” – un alt articol senzational despre handbal. Da! da…suntem rai, stim:) Noi am stat departe atunci, cand a aparut subiectul, datorita principiilor care le avem pentru handbal, insa cei care ne arata ca handbalul sta « super exclusiv », doar in Oltchim, normal ca incearca sa gaseasca super extra moca – senzationalul din Zavoi! Doar lumea vorbeste – Nu?!

Suntem de vanzare pentru un pret tot moca! Ii anuntam pe cei care doresc sa JOACE HANDBAL! Noi il avem in sange, insa f… mamaliga lui! Ii invata pe altii, numai la prostii! 

Dupa prima etapa la fete din 2011, s-a scris doar ceva – evident despre Oltchim si s-a amintit ceva despre o destramare la Buzau! Credem ca ar fi mai indicat sa nu ne introduca in mocirla fenomenului cu adevarat preaslavit, primordial si de neinlocuit in paginile lor! Am prefera sa se scrie despre eforturile unor suporteri care au fost la Finalele de la Herning! Sau despre faptul ca aceste fete – iubitoare de tricolor, nu si-au primit inca banii de cumparaturi! Ca altfel nu ii putem numii pe respectivii 5.000, in conditiile in care, fetele castiga bronz si au salariul, cam pe luna – atat!

Simplu,banii pot intra in contul sportivelor si a celor care au contribuit la acest succes, fara a fi insotiti de presedinte si de o armata de ziaristi. Presedintele daca vroia sa-l vada romanii putea sa fie cu noi in tribuna si de acolo sa sustina echipa. Nu a facut-o e treaba lui,sa trimita banii, care oricum nu sunt de la el si-n rest, pace buna.Nu este nevoie de zimbetul lui.Acolo s-au varsat multe lacrimi pentru aceasta medalie, iar acum dreptul de a zambii il au aceste minunate sportive,antrenorii, conducatorii si sustinatorii adevarati” spune Dorin Deva, ca si comentariu cu privire la acest subiect pe un site de sport! Si are destula dreptate.

De curand au inceput cu un alt subiect primordial pentru handbal! Cazul Sania, in loc sa aprecieze curajul antrenorului si a FRH, mai ales ca (normal ca nu stiu asta!) Sania a venit tarziu la pregatirile pentru Mondiale si nu este prima data si nici a doua cand “sare calul!” In rest…”JOACA HANDBAL!” cu “Adevarul despre handbal” (Revista FRH) – una care ar trebui cu adevarat sa scoata in evidenta nevoile acute pe care le are handbalul, inclusiv in ceea ce priveste arbitrajul din Romania! (vom revenii de cate ori vom avea ocazia, incepand din acest sezon….)