In lupta pentru evitarea retrogradarii din LN Handbal masculin au inceput sa se intample lucruri "ciudate"!

Szabo Levente, portar Potaissa - a aparat fantastic cu CSM!

CUM SA PIERZI IN ULTIMELE 6 MINUTE O PARTIDA PE CARE AI CONDUS-O SI CU 6 GOLURI AVANS, BENEFICIIND IN PLUS DE INTERVENTIILE EXTRAORDINARE ALE PROPRIULUI PORTAR – LEVENTE SZABO, DAR SI DE ACCIDENTAREA GOALKEEPERULUI TITULAR ADVERS – IONUT IRIMUS? RASPUNSUL IL POT OFERII DOAR OFICIALII SI JUCATORII ECHIPEI POTAISSA TURDA, DUPA JOCUL PIERDUT CU CSM BUCURESTI IN ETAPA 23 DIN LN HANDBAL MASCULIN, SCOR 30-31! LA PARTIDA AU FOST TRIMISI DE FRH CA SI “CAL DE BATAIE” DOI ARBITRII TINERI – BADUCU SI VOICU (BZ)! 

Asa cum anuntam inca din urma cu 2 etape, se incinge lupta la retrogrdare, si fiecare formatie din subsolul clasamentului arunca armele pe care le are la dispozitie si in afara terenului. Lupta dintre “portocalii” si “rosi-galbenii” din tara – in aceste momente, au dus la un meci pe viata si pe moarte acum doua etape intre concitadinele Potaissa si Univ. Transilvania (Ioan Rus fost sustinator al sepciilor a fost nominalizat intre timp Ministru de Interne de catre Ponta), duel castigat atunci fara probleme de turdeni. Lucru care nu s-a mai intamplat in etapa 23, atunci cand principala formatie adversa a studentilor in evitarea barajului de mentinere in Liga I, au primit o “mana de ajutor” directa datorita lipsei de vlaga a gazdelor in finalul jocului si nu a mai avut o partida asa de “furtunoasa” in fata celor de la Potaissa, decat in dreptul rezultatului pentru cei care nu au vazut partida.

Clujenii insa, au sarit cu SURPRIZA! Ei au primit de la FRH inapoi, punctul penalizare primit in urma jocului cu CSM Bucuresti pierdut cu 0-10 la View More

UNIV. TRANSILVANIA CLUJ – UNIV. SUCEAVA 19-20(9-13)

SUCEAVA LUI BIBIRIG OBTINE VICTORIA IN EXTREMIS SI DOUA PUNCTE IMPORTANTE, PE TERENUL UNEI CONTRACANDIDATE PENTRU EUROPA! DOUA ECHIPE CU ATACURI PUTERNICE IN LIGA I, S-AU “BATUT” IN APARARI! VICTORIA OASPETILOR A VENIT CU 5 SECUNDE INAINTE DE FINAL! DUPA CE SUCEVENII REUSISERA DOAR UN SINGUR GOL IN ULTIMELE 17 MINUTE!

Ardelenii au inceput slab partida cu adversarul moldav, nereusind sa inscrie decat 2 goluri, in primele 11 minute de joc si datorita neconcentrarii la finalizare, dar si din cauza lui Iulian Andrei – portarul CSU. Timp in care, sucevenii lui Bibirig au inscris de 7 ori si au luat o optiune serioasa pentru victorie. View More

CUPA ENERGIA – CASETELE TEHNICE

M. Novanc – Energia, cu Minaur: scor 29-31 (Surpriza turneului)

UCM RESITA A INVINS IN FINALA TURNEULUI PE U TRANSILVANIA CLUJ 31-30 (18-18). In Finala mica, Energia si-a luat revansa asupra lui Minaur, dupa infrangerea din grupe, din prima zi si a castigat locul III dupa victoria concludenta cu 42-22 (20-8)

Aveti mai jos, casetele tehnice ale tuturor meciurilor de la cel mai tare turneu amical la masculin, desfasurat inainte de inceperea campionatului.

“Cupa Energia” – 20.08.2010

Grupa A/Meciul 1

UCM Resita – “U”Transilvania Cluj 35-24(15-13)

Sala Sporturilor din Tg-Jiu, ora 10.00

Arbitrii: Adrian Eremia si Anton Draganescu din Tg-Jiu

UCM Resita: Ioan Stan, Alexandru Popovici, Cuciula Florin, Adrian Tucanu, Dan View More

LIVE VIDEO CHAT PE EUROHANDBAL SI IN ACEST WEEK-END

Presedintele TRITEAN M. ( “U”) si Antrenorul secund Eden HAIRI – HCM  inainte de derbyul etapei si oficialii Constantin Stefan si Eden Hairi dupa joc, vor fi LIVE VIDEO CHAT pe eurohandbal de la CLUJ: UNIVERSITATEA TRANSILVANIA – HCM CONSTANTA

EUROHANDBAL si colaboratoriiii sai, vor incerca si in acest week-end sa va transmita conferintele de presa de la jocuri importante ale Ligii nationale de handbal. Antrenori si oficiali vorbesc despre handbal, proiectele sportive ce le urmaresc, etc, pe site-ul handbalului romanesc – LIVE VIDEO CHAT.

Sambata este ziua Clujuluila ora 11,00 si apoi ora 13,25 (inainte si dupa joc) View More