START SI IN LN MASCULINA! PROGRAM ETAPA 1 SI ARBITRII DELEGATI!

DOAR PE EUROHANDBAL.RO IUBITORII DE HANDBAL SI PARIORII, POT CONSULTA ARHIVA CU PROGRAMUL, ARBITRII DELEGATI, REZULTATELE DAR SI CELE MAI COMPLETE CLASAMENTE (detaliate pe Acasa, Deplasare, General), DIN ULTIMELE 2 EDITII ALE CAMPIONATULUI! SI IN ACEST SEZON PUTETI ACCESA TOT DIN MENIUL VERTICAL STANGA, PROGRAMUL PE ETAPE SAU INDIVIDUAL – PE ECHIPA! “JOACA HANDBAL!” CU LNHM!

HCM joacă în devans, miercuri, la Sala Sporturilor, cu CSM Satu Mare, în prologul Ligii Naţionale, pentru a-şi simplifica programul înaintea campaniei din Champions League.

Pentru a evita un program supra-aglomerat, HCM joacă în devans cu CSM Satu Mare primul meci oficial al sezonului. Prologul etapei întîi a Ligii Naţionale se joacă miercuri, de la ora 17.00, în Sala Sporturilor. Campionii si-au aflat si ultimul adversar din LC: Metalurg Skopje! Aceasta a obţinut duminică ultimul bilet catre grupa C a LC – cea a HCM-ului! Campioana Macedoniei, antrenată de legendarul tehnician croat Lino Cervar, câştigînd dramatic împotriva norvegienilor de la Haslum, finala turneului de calificare din Israel, cu 29-28. HCM s-a lovit de un adversar redutabil în finala turneului aniversar de la Sala Sporturilor, organizat pentru a celebra 75 de ani de la fondarea Federaţiei Române de Handbal, astfel ca se pare – HC Odorhei este singura echipa care ii poate pune probleme lui HCM in lupta pentru titlu.

Eurohandbal.ro va fi prezent si va aduce info si foto de la prima partida a lui Dinamo, din noua “casa” de la Calarasi, intr-o partida care se anunta foarte interesanta cu revelatia Potaissa Turda (in premiera pe prima scena) – castigatoare a Turneului jucat in week-end-ul trecut la Tg.Jiu.

Restul partidelor etapei se desfasoara in week-end, dupa urmatorul program (Digi transmite la TV 3 partide – vedeti mai jos): View More