VIDEO – Energia Lignitul Pandurii Tg.Jiu vs Sport Lisboa e Benfica!

A FOST LIVE TEXT IN TIMP REAL PE CHAT-UL EUROHANDBAL.RO. GALERII FOTO MAI JOS!

VIDEO – Prima parte a Reprizei 1: CLICK AICI (20 minute)

VIDEO – A doua parte a Reprizei 1: CLICK AICI! (ultimele 10 minute)

VIDEO – Repriza 2: CLICK AICI!

Energia a pierdut azi meciul cu Benfica Lisabona, din Cupa Cupelor, cu scorul de 27-33, după ce 12-13 la pauză. Gorjenii au jucat bine primele 30 de minute, însă imediat după odihnă lustianii au făcut legea pe teren. “Atât am putut, poate asta ne e valoarea. Calificarea pare a fi jucată”, a comentat antrenorul Energiei, Liviu Andrieş.

www.csenergia.ro - sponsori handbal

Energia Pandurii Târgu Jiu – Sport Lisboa e Benfica 27-33 (12-13)

Sala Sporturilor Târgu Jiu, spectatori: 850

Energia: Dragomir (7 intervenții), Rădulescu (1 intervenție), Motoi, Păiuș (3), V. Popescu, Mocanu (2), Apolzan (6), Asoltanei (2), Ilieș (3), Geică, Mledenciu (2), Enache, Șandru (4), A. Popescu (2), Mazilu (3). Antrenor: Liviu Andrieș. View More

EXCLUSIV: Declaratie Vlad Caba inainte de prima partida din Cupa EHF cu Frisch Auf Göppingen!

Fostul secund a lui Voina la Nationala feminina (singurul antrenor care a avut puterea sa refuze tricolorii la propunere venita din partea Comisiei Tehnice a FRH), a acceptat invitatia noastra inainte de plecarea spre Germania, sa discute despre aceste 2 jocuri istorice pentru formatia harghiteana in turul 4 al Cupei EHF! Formatia noastra a plecat spre prima mansa din Cluj, vineri dimineata, cu speranta ca va face un joc cat mai bun in fata unei echipe extrem de puternice la care evolueaza si romanul Dragos Oprea!

Frisch Auf Göppingen – HC Odorhei va fi sambata ora 20:30 – LIVE TEXT pe site-ul clubului nostru szkc.ro, fiind arbitrata de  Ivan Cacador (POR)  POR  Eurico Nicolau (POR)

Antrenorul Velimir Petkovic al echipei germane a afirmat pentru site-ul oficial al clubului, dupa studiul video al formatiei noastre, ca jucatorii sai vor va avea doua jocuri dificile.

Legat de aceasta partida, pot sa va spun faptul ca suntem in turul 4 al EHF este deja pt noi, o performanta foarte buna si acesti pasi fac parte din proiectul mai amplu, demarat acum 6 ani de catre omul care sustine integral aceasta echipa – dl Attila Verestoy! Faptul ca pana a ajunge aici, am eliminat 2 echipe campioane ale tarilor respective – Fivers View More

Spectacol de gala la Targu Jiu! Vine Benfica pentru partida din Cupa Cupelor!

“JOACA HANDBAL!” va fi cuvantul de ordine in orasul lui Brâncusi sambata seara! Ceea ce un a reusit nici un alt sport din localitate o reuseste handbalul. In a doua participare consecutiva din cupele europene, dupa FC Porto, la Tg Jiu vine Benfica! Prin eurohandbal.ro veti avea toate informatiile de la aceasta partida! 

STATI APROAPE DE NOI! Incepand cu ora 17:15, Eurohandbal.ro va introduce in atmosfera si va aduce toate informatiile de la prima mansa contand pentru turul 4 al Cupei Cupelor dintre Energia Lignitul Pandurii Tg.Jiu – Sport Lisboa e Benfica, ce se disputa sambata seara de la ora 18:00! Galerii foto (inca de la incalzire), Transmisie LIVE TEXT in timp real, dar si Declaratiile de la Conferinta de Presa de dupa partida, le aveti tot LIVE TEXT pe CHAT, urmate de inregistrari audio – video.

Spectacolul trebuie sa primeze la un astfel de meci, astfel ca organizatorii s-au gandit cum sa creeze atmosfera propice unui astfel de eveniment! Pe langa vocea lui Calin Stoleru – crainicul inconfundabil al salii si echipei gorjene, care te implica activ in show, formatia gazda a facut apel prin intermediul site-ului propriu csenergia.ro, la View More