CSM Bucuresti – SPR Lublin, turul 3 al Cupei EHF, mansa retur

PARTIDA INCEPE DE LA 30-32 (CAT A FOST IN TUR PENTRU LUBLIN) SI E TRANSMISA IN DIRECT DE TVR 2, SAMBATA DE LA ORA 16:00!

Polonezele s-au speriat cand au vazut la CSM pe toate cele 3 stangace din lot, revenite la antrenamentele din sala Rapid! Avadanii, Anghelinei si Cruceanu se pare ca pot juca, dar antrenorul Margulescu se poate sa nu le forteze inca, extrema noastra experimentata Avadanii, parand a avea cele mai multe sanse sa prinda cateva minute in teren! Antrenorul Vasile Margulescu se pare ca are o “problema” cu cei din conducerea clubului – Vedeti mai jos de ce! Jucatoarele in ciuda unor alegeri total neinspirate ale Presedintelul Samungi isi vad profesionist de treaba, insa nu se stie pana cand mai rezista asa!

Alina Dobrin – extrema CSM: “Am iesit de ceva vreme din Europa, insa acum traiesc o a doua tinerete cu aceste fete deosebite” a spus aceasta pentru TVR

Echipa poloneza a ajuns vineri la Bucureşti, fără a experimentata Ewa Wilczek. oaspetii sunt suparati ca din cauza traficului, durata de deplasare de la hotel la Sala Rapid depaseste 50, locatia aleasa de Lublin pentru odihna si masa fiind situata în apropiere de Aeroportul Internaţional Otopeni.

În ceea ce priveşte compoziţia, pe care antrenorul Edward Jankowski a nominalizat-o în ultima duminică, exista o schimbare – Ewa Wilczek, care are o ruptura la un muşchi, nu a venit in Romania cu SPR Lublin, la echipa care a ajuns in capitala  noastra,  intrand in lot Kristina Repelewska. Oaspetii insotiti de un comentator Radio de la Postul local, au reusit la antrenamentul CSM -ului din ultimul sfert,  sa observe ca toate cele trei stangace cu probleme medicale in tur – Elena Avadanii, View More